Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Orthopedisch schoenmaker

We kennen het allemaal wel, pijnlijke voeten door bijvoorbeeld een flinke stadswandeling. De oorzaak ligt bij de schoenen. Tegenwoordig wilt iedereen de mooiste schoenen en gaan daar uitgebreid voor shoppen. De winkels lopen vol met klanten die hun favoriete schoen willen kopen. De winkelmedewerkers helpen je bij het uitkiezen van de juiste maat en na een tijdje loop je met een brede glimlach de winkel uit. Uiteraard is het belangrijk om de juiste schoenmaat te hebben, maar dit is lang niet alles. Om geen last van je voeten te krijgen, zijn er meer factoren die meespelen. Wij als orthopedisch schoenmaker willen je graag verder helpen met het op maat maken van uw schoenen. Met verschillende producten gaan we samen opzoek naar de juiste zorg.

Onze ervaring

Johannes Matthias begon in 1827 met het op maat maken van schoenen. In die tijd was er nog geen linker en rechterschoen en maar weinig mensen droegen schoenen. Met name van de opkomt van confectieschoenen, specialiseerde wij ons twee generaties verder in orthopedisch schoeisel.  Tijdens ons 100-jarig bestaan in 1927, ontvingen wij het predicaat Hofleverancier. Wij hebben voor koningin Wilhelmina, prins Hendrik en dochter Juliana 24 paar op maat gemaakte schoenen geleverd. Tientallen jaren later hielpen ook Christiaan, Pamela en Marjolein, toen zij nog jong waren bij hun vader in de zaak. Sinds 2018 hebben de broer en zussen de leiding. Met Christiaan als orthopedisch schoenmaker, richten de zusjes zich op de administratieve werkzaamheden. Nog even wachten, maar in 2027 mogen wij ons 200 jaar jubileum vieren!

Service en contact

Ondertussen weten wij wat onze klanten van ons verwachten. Om onze klanten de service te bieden die zij verdienen staat communicatie met de klant bij ons op nummer 1. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u direct contact met ons opnemen door te bellen naar het hoofdkantoor.

Linkruil.org

Comments are closed.