Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Otoplastieken | Verplicht bij de bouw

Wanneer je langs een bouwplaats loopt zie je hier vaak veel bouwvakkers rondlopen. Nu zullen er een aantal dingen zijn die je opvallen. Een daarvan is dat iedereen een helm zal dragen. Dit doen zij vaak niet omdat zij dit willen, maar omdat het verplicht is door de wet. Wanneer je dan ook een bouwplaats oploopt, zal er altijd een bord hangen waarop staat dat je een helm dient te dragen. Maar naast een helm zijn er ook andere beschermingen die zij dienen te dragen. Een daarvan zijn de otoplastieken. Deze zijn bedoeld als gehoorbescherming. Omdat deze bescherming helemaal in het oor zit, zijn dit de meest veilige en ook betrouwbare bescherming voor het gehoor. Zij zullen namelijk niet veel geluid het oor in laten komen.

Bescherming op maat

Omdat wij de otoplastieken helemaal op maat kunnen maken en opmeten, zullen ze perfect voor jouw gehoor en jouw gehoorgang zijn. Aanmeten kan gedaan worden bij een van onze servicepunten, maar kunnen we ook doen bij jou op locatie. Wij zullen ervoor zorgen dat de juiste materialen worden meegenomen, zodat we de otoplastieken op maat kunnen maken. We meten ze aan door een afdruk te maken van de oren. Wanneer je ervoor kiest om naar een van onze servicepunten te komen, dan is het verstandig om even onze website te raadplegen. Hier kan je door middel van je postcode in te vullen, meteen de dichtstbijzijnde servicepunt vinden.

 

Wat nu als ze vervangen dienen te worden?

Wanner je ouder wordt, zal ook je gehoorgang veranderen. Vaak neemt dan ook de demping van de otoplastieken af. Om risico op gehoorbeschadiging zo klein mogelijk te houden, is het belangrijk om op tijd de gehoorbeschermers te vervangen. Om er altijd op tijd bij te zijn, zou je voor het mooie elke 4 jaar de beschermers dienen te vervangen.

Linkruil.org

Comments are closed.