Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Oud en nieuw 2013

De maand oktober 2013 zit er bijna op. Over iets meer dan een week zitten we dus al weer in de maand november. Vanaf november wordt er vaak voorbereid op de feestdagen die komen gaan. Dit zijn uiteraard de feestdagen kerstmis, sinterklaas en tot slot oud en nieuw 2013. Met oud en nieuw 2013 zijn er al veel vuurwerkliefhebbers druk bezig. De vuurwerk liefhebbers zijn namelijk nu al aan het bekijken wat voor een vuurwerk ze bestellen willen.

Vuurwerk kopen in Belgie

De vuurwerk liefhebbers die niet kunnen wachten tot oud en nieuw 2013 gaan in deze tijd van het jaar op bezoek bij ons buurland Belgie. Vuurwerk kopen Belgie is verboden in Nederland, zodra je vuurwerk uit Belgie mee de grens over neemt ben je strafbaar. Toch riskeren jaarlijks duizenden Nederlanders het risico gepakt te worden om net iets harder vuurwerk in handen te krijgen. Het vuurwerk in Belgie gaat namelijk harder dan ons eigen Nederlandse vuurwerk. Dat klinkt misschien erg leuk maar het is ook een stuk gevaarlijker, daarom raden wij het af om vuurwerk te kopen in Belgie.

Nog even geduld

Zo zie je maar dat je beter even wat geduld kunt bewaren, over een mand kan je bij de meeste webwinkels in Nederland al vuurwerk bestellen. De laatste drie dagen van het jaar mag dit opgehaald worden. Wil je je aan de wet houden dan moet je dus nog even geduld hebben.

Linkruil.org

Comments are closed.