Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Dé overheidsaccountant voor uw instelling

Binnen overheidsorganisaties is het erg belangrijk dat de financiële zaken goed op orde zijn. Een accountantsbureau kan deze zaken voor u regelen. Astrium Accountants kan uw financiële taken overnemen of controles uitvoeren. Het is belangrijk dat u zeker weet dat u geen gegevens over het hoofd ziet omdat uw boekhouding hierdoor fout loopt. Zeker bij overheidsorganisaties is het belangrijk dat er een goed overzicht op het financiële beleid blijft. Een overheidsaccountant kan u hierbij helpen. Met onze expertise nemen wij verschillende taken van ons over of controleren wij de al bestaande gegevens. Wij geven niet alleen gevraagd advies, maar daarnaast ook ongevraagd. Je weet wat je aan ons hebt en dat wij er alles aan zullen doen om u te helpen.

Werkwijze van een overheidsaccountant

Wij begrijpen dat bij overheidsinstellingen op een andere manier gewerkt wordt. Wij zullen dan ook niet alleen de financiële resultaten bekijken maar ook wat er in het proces is bereikt. Wij kijken wat er is veranderd op de jaarrekening en wat dat voor uitkomst heeft gehad in het project. Onze controles zijn dus proces- en gegevensgericht. Wij gaan als volgt te werk. Allereerst zullen wij een controle uitvoeren. Aan de hand hiervan geven wij een advies over een eventuele verandering of verbetering van de gegevens. De organisatie kan aan de hand van dit advies de situatie verbeteren en aanpassen. Vervolgens zullen wij weer een controle uitvoeren waardoor er opnieuw een advies komt etc. Als de adviezen worden opgevolgd zal de interne beheersing continu verbeteren.

Contact

Heeft u een overheidsaccountant nodig voor uw instelling? Astrium Accountants neemt graag contact met u op om de mogelijkheden te bekijken. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt controle laten uitvoeren maar ook verschillende taken afstaan naar een van onze accountants. Samen maken wij uw organisatie weer op en top op financieel gebied. Voor overige vragen kunt u een kijkje nemen op onze website waar onze diensten beschreven worden of u kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Linkruil.org

Comments are closed.