Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Partyboot Amsterdam – De perfecte locatie voor uw feest

Heeft u iets te vieren maar mist u nog een prachtige locatie? U kunt nu stoppen met zoeken want bij Partyboot Amsterdam bent u aan het juiste adres. Voor ieder evenement hebben wij een geschikte boot voor u. Dit hangt geheel af van uw behoeften en wensen. Partyboot verhuur, ofwel Partycharter, heeft boten voor grote en kleine partijen. Evenementen als huwelijks-, personeels-, jubileum-en verjaardagsfeesten worden bij ons regelmatig gegeven. Door het de romantische grachten van Amsterdam geeft dit een extra dimensie aan uw feest. De boten hebben verschillende routes, bijvoorbeeld door de grachten of over het IJ. Het aantal personen dat u mee kunt nemen op een boot op de grachten is wel beperkter dan op het IJ. U kunt bij ons informeren over de mogelijkheden.

Keuze partyboot Amsterdam

U bepaalt hoe uw feest eruit zal zien. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de keuze van de boot. De partycharter heeft 17 boten in haar assortiment. Het is daarnaast ook mogelijk om boten uit andere plaatsen te huren. Deze kunnen dan naar Amsterdam komen. Niets is te gek. Wij passen onze service aan aan uw wensen. U kunt de boot huren voor een bepaalde tijd. Meestal ligt dit aantal rond de twee tot vijf uur. De minimale en maximale huurtijd is verschillend per boot. Aan de boot is, in combinatie met de minimale huurtijd, een minimale huurprijs verbonden. Deze prijs is ook afhankelijk van het aantal gasten op de boot en de wensen die u wilt op uw feest.

U kunt een boot huren op het IJ of over de grachten. Beide routes zijn prachtig en er zijn veel mooie plaatsen te zien.

Contact

Heeft u interesse in een partyboot Amsterdam? Op onze website kunt u het aanbod aan boten zien bij de Partycharter. Wij bespreken graag uw wensen met u zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken. U kunt ook een offerte aanvragen om de richtlijnen te bepalen.

Linkruil.org

Comments are closed.