Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Partyschip – Partybootverhuur

Partyschip

Bij partybootverhuur kan je kiezen uit 100 verschillende soorten partyschepen voor ieder feestje een andere locatie en ander partyschip. Partybootverhuur verhuurt, zoals u misschien al aan de naam hebt kunnen zien, partyschepen. Met ons aanbod van meer als 100 verschillende partyschepen is partybootverhuur één van de grootste van Nederland.

Iedere locaties is anders

Ieder partyschip heeft een eigen locatie met een andere eigenschap. Zo kan er worden gekozen uit de grote steden als Amsterdam en Rotterdam maar ook de minder grote steden zoals Zwolle en Kampen hebben ieder hun eigen aanlegplaats voor een Partyschip.

Zo kunt u in Rotterdam de Catamaran Castle vinden voor 80 tot 600 personen. Een unieke boot die u bijvoorbeeld voor vier kan huren om er vervolgens een prachtig tochtje mee te maken door de Rotterdamse Havens. Of wilt u tocht liever een rondvaart rond het eiland IJsselmonde, langs de Brienenoordburg naar de Kinderdijk.  U mag zelf kiezen uit veel verschillende vaarroutes. Dit is niet alleen bij de Catamaran Castle maar bij alle partyschepen.

Of kijkt u naar Barcalona het evenementenschip. Deze kan door heel Nederland varen en biedt geweldige plaatsen voor een spetterend feest, productpresentatie of bijvoorbeeld een bedrijfsetentje.

Voor ieder feestje een ander Partyschip

Er zijn veel verschillende feestjes zo zijn er trouwfeesten, jubileums, personeelsfeesten, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Ieder partyschip heeft de mogelijkheid voor het bouwen van ieder feestje. Maar sommige zijn net wat beter geschikt voor bijvoorbeeld een trouwfeest of juist voor een personeelsfeest. Of wilt u misschien toch liever een partyboot?

Neemt u nu bijvoorbeeld de Bounty een prachtig zeilschip die je kunt vinden in de haven van Bataviastad dat vlakbij Lelystad ligt. Het schip is uitstekend om op te trouwen door het romantische bovendek. De trouwfoto’s kunnen haast niet meer mooier met mooi weer op dit pracht partyschip.

Heeft u voorbeelden van een leuk feestje of een vraag over de verschillende soorten boten. Neem gerust contact met ons op

Linkruil.org

Comments are closed.