Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Permanente make-up door specialist

Permanente make up wint aan populariteit. De technieken worden verfijnd, de materialen steeds beter. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor PMU (afkorting van permanente make-up) ten opzichte van het kleuren of verven van de wenkbrauwen of wimpers.

Een tatoeage?
Permanente make-up maakt gebruik van kleurpigmenten die onder de huidlaag worden aangebracht. Hetzelfde gebeurt met tatoeëren maar PMU plaatsing is minder diep. Toch spreekt men veelal over “de wenkbrauwen tatoeëren” in plaats van het aanbrengen van PMU. Een gewone tatoeage blijft een levenlang zichtbaar terwijl permanente make-up na twee jaar (verschilt per persoon) langzaam vager wordt.

Correctie van vorm en kleur
Permanente make-up is geschikt voor iedereen, zelfs voor mensen met een make-up allergie.
Ook voor dames zonder wenkbrauwen, of teveel geëpileerde wenkbrauwen is permanente make-up wenkbrauwen een uitvinding!

Heeft u dunne of scheve lippen? Overweeg dan permanente make-up lippen!
Bent u het zat om dagelijks uw eyeliner bij te tekenen? Kies dan voor een permanente eyeliner.

Easy Beauty is de specialist op het gebied van permanente make-up. Niet alleen de beste materialen en hygiëneregels, de make-up  specialiste heeft zeer veel ervaring in het aanbrengen van PMU.
Tevens is de specialiste actief als opleidingsdocent en natuurlijk in het bezit van de GGD vergunningen. Daar waar andere PMU “erbij” doen heeft Easy Beauty er een specialisme van gemaakt. De reviews liegen er niet om!

Wilt u meer informatie over permanente make-up of heeft u specifieke vragen of problemen? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.
www.easy-beauty.nl

permanente make up

Easy Beauty, specialist op het gebied van permanente make-up

Linkruil.org

Comments are closed.