Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Permanente make-up wenkbrauwen

Permanente make-up voor de wenkbrauwen is een veilige en natuurlijke oplossing voor het creƫren van een verzorgde look. Sommige vrouwen hebben dunne of ongelijke wenkbrauwen en zijn dagelijks veel tijd kwijt aan het intekenen van mooie wenkbrauwen.

Ook kan het foutief epileren van wenkbrauwen kan ertoe leiden dat uw wenkbrauwen niet de juiste vorm hebben en niet bij uw gelaat passen. PMU zorgt voor mooie, volle wenkbrauwen die een verzorgd, verjongend en liftend effect hebben.

Er zijn verschillende behandelingen om de wenkbrauw voller te maken en in de juiste vorm te krijgen.

Alleen laten plaatsen door een specialist.
Welke behandeling u ook kiest, het is van belang dat deze wordt uitgevoerd door een ervaren en geschoolde specialist, voorzien van de juiste kwalificaties en vergunningen.

Zo is het van belang dat de wenkbrauw vorm en kleur past bij het gelaat en voldoet aan uw wensen.
Bij Easy Beauty wordt de wenkbrauw eerst met potlood ingetekend. Op die manier krijgt u inzage in het resultaat. Pas na volledige tevredenheid zal de behandeling van start gaan. In het begin zullen uw wenkbrauwen donkerder lijken dan u aanvankelijk had gedacht. Dat is normaal. Na enkele dagen zal de kleur verzachten en zijn natuurlijke vorm aannemen.

Wilt u meer informatie over PMU of kennis maken met de specialiste op dit gebied?
Kijk dan eens op www.easy-beauty.nl of bel met 0162-696752.

Linkruil.org

Comments are closed.