Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Pianotransport geen probleem met verhuisliften van Jan Schut Verhuizingen!

Het lijkt haast een onmogelijke klus. Het vervoeren van een piano of vleugel. Deze instrumenten zijn niet alleen groot en loodzwaar, er moet ook nog eens uiterst zorgvuldig mee worden omgesprongen om schade te voorkomen. Dat de meeste mensen dan ook op zoek gaan naar professionals voor het verplaatsen van hun piano of vleugel is dan ook niet zo gek.

Ook ik was dringend op zoek naar een bedrijf dat me kon helpen met het verhuizen van mijn piano. Ik had werkelijk geen idee hoe ik mijn piano de trap af moest krijgen. Mijn vriend die de piano had over gekocht wilde wel komen helpen, maar dan nog leek het ons onbegonnen werk. Na wat geïnformeerd te hebben kwam ik in contact met Jan Schut Verhuizingen in Rotterdam. Beslist de beste partij voor het uitvoeren van deze klus. Deze verhuizers zijn ware professionals op het gebied van pianotransport. Al jaren lang mogen zij zelfs het gehele instrumentarium van het Philharmonisch orkest van Rotterdam vervoeren naar waar ook ter wereld. Het moge duidelijk zijn dat ieder instrument met een gerust hart aan dit verhuisbedrijf is toe te vertrouwen.

Doordat de verhuizers van dit bedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat, gebruik maken van grote verhuislift en die je huurt inclusief chauffeur, is het verplaatsen van zware voorwerpen zoals piano’s een stuk eenvoudiger. Maar deze zijn niet alleen inzetbaar voor pianotransport, ook voor het van en naar grote hoogte halen van andere grote en zware objecten bieden de verhuisliften uitkomst. In mijn geval moest de piano van een bovenwoning worden gehaald. Dit hadden mijn vriend en ik onmogelijk zelf voor elkaar kunnen krijgen.

Toen mijn piano eenmaal keurig netjes in de wagen stond, kon deze naar mijn goede vriend worden gebracht die hem dolgraag wilde overnemen. Eenmaal op de bestemming aangekomen, werd mijn piano zorgvuldig bij mijn vriend naar binnen gebracht en precies op de gewenste plaats gezet. Ik ben dan ook zeer te spreken over de diensten van dit bedrijf. Wanneer ik in de toekomst nog eens iets wil laten vervoeren of besluit te verhuizen, zal ik zeker weer een beroep doen op Jan Schut Verhuizingen!

Linkruil.org

Comments are closed.