Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Pigtails | De connector voor uw glasvezelkabel

Het gebruik van een glasvezelkabel heeft veel voordelen. Het internet werkt niet alleen sneller, het is ook nog eens betrouwbaarder. Door de grote bandbreedte van de kabel is er een grote capaciteit mogelijk. Op het netwerk van de kabel kunnen verschillende netwerken worden aangesloten zoals telefonie, internet en camerabeveiliging. In onze maatschappij wordt het internet steeds belangrijker. Veel organisaties werken op het internet en het is dan ook belangrijk dat dit goed functioneert. Bij de Glasvezelshop kunt u pigtails kopen. Met een pigtail wordt de glasvezel voorzien van een connector. De pigtail kan aan de ene zijde met een fusie last aan de glasvezelkabel gelast worden. De andere zijde van de pigtail bevat een connector die al is aangelegd. De pigtails zorgen voor een nog betere verbinding.

Assortiment pigtails

We bieden pigtails aan in set of per stuk. Bovendien hebben we verschillende soorten. De pigtails die wij aanbieden zijn: pigtail SC, pigtail, LC, pictail ST en de pigtail E2000. Voor iedere glasvezelkabel is een andere pigtail geschikt en wij helpen u dan ook graag bij de keuzen van de juiste pigtail. Het verschil in pigtail is de connector die geïnstalleerd is. De connector is verkrijgbaar in de singlemode en de multimode. Wij helpen u graag de verbinding te verbeteren binnen uw organisatie of in uw woning. Zeker binnen het bedrijfsleven is het belangrijk dat het internet goed werkt. Doordat de goede verbinding eventuele haperingen of vertragingen tegengaat, neemt de wachttijd af. Hierdoor kunt u effectief werken en dit is een stimulans voor de winst binnen de organisatie.

Contact

Bij vragen over de werking of installatie van de pigtails kunt u contact opnemen met de Glasvezelshop of neem een kijkje op onze website. Onze medewerkers helpen u graag de pigtail te monteren of u te informeren over het gebruik van de pigtails. Wij willen de ICT verbeteren. De glasvezelshop gaat voor betere telefonie, internet en camerabeveiliging met de glasvezel in combinatie met de pigtail!

Linkruil.org

Comments are closed.