Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Planning software – Mijn Rooster houdt het overzichtelijk!

Binnen een organisatie met verschillende afdelingen of locaties kan het erg ingewikkeld zijn om te plannen. Het wordt vaak als chaotisch beschouwd. Door vele medewerkers kan het overzicht niet goed bewaard worden. Dit werkt niet efficiënt. Mijn Rooster is een planning software dat deze problemen wegneemt. Het plannen is natuurlijk per bedrijf verschillend. Daarom hebben wij maken we een systeem speciaal voor uw bedrijf. Ieder bedrijf werkt op hun eigen manier en daarom werkt het het meest effectief als het bedrijf is ingesteld op uw werkwijze. Ons programma is niet alleen door ontwerpers gemaakt. We hebben ook hulp gehad van planners die precies hebben aangegeven wat er onmisbaar is bij een programma. Doordat wij al jarenlang ervaring hebben, hebben wij ons sterk ontwikkeld.

Functionaliteiten van de planning software

De planning software heeft verschillende functies. Doordat uw personeel ook toegang heeft tot het systeem kunnen zij hun verzuim in het systeem aangeven. Hierdoor hoeft u dit niet handmatig zelf in te voeren. Aan de hand van de beschikbaarheid per dag kunt u de planningen maken. Doordat het verzuim in één oogopslag te zien is, kunt u hier gemakkelijk op inspelen. Daarnaast zijn de personeelsleden gesorteerd op afdeling en functie. Hierdoor kunt u zien wat de bezetting is per afdeling. Het roosters maken gaat eenvoudig. U kunt zelf aangeven hoe vaak het rooster terug moet komen. U kunt dit voor meerdere weken instellen. Een ander voordeel aan het programma is dat u andere systemen kunt koppelen aan Mijnrooster. Hierdoor hoeft u niet alles dubbel in te voeren maar worden de systemen gelinkt aan elkaar. Dit scheelt een hoop tijd en is dus erg efficiënt.

Het handige aan MijnRooster is dat het programma zich in de Cloud bevindt. Dit betekent dat u geen programma hoeft te installeren op uw computer en ook geen rekening met updates hoeft te houden. Wij zorgen ervoor dat het systeem up-to-date blijft.

Contact en aanschaf van Mijn Rooster

Heeft u interesse in een planning software voor uw bedrijf? Mijnrooster is hét programma voor een overzichtelijke planning. Wij zorgen ervoor dat het programma effectief werkt voor uw bedrijf en helpen u met de installatie. MijnRooster is efficiënt, gemakkelijk en helpt u het overzicht te bewaren! Voor overige vragen kunt u een kijkje nemen op onze website waar u het programma kunt bestellen of u kunt contact met ons opnemen.

Linkruil.org

Comments are closed.