Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Plastic wijnglazen handig voor de kerstdagen!

De kerst komt er weer aan. Bij de meeste mensen wordt de kerstboom in huis gehaald en wordt er eten ingeslagen voor een heerlijk kerstdiner. Natuurlijk kan er bij een kerstdiner geen wijn ontbreken. Vaak is het gezellig en waar het gezellig is gaat er ook weleens een glas drinken om. Het zou zonde zijn van die mooie wijnglazen als deze stuk gaan. Voor kerst zijn chique plastic wijnglazen daarom de ideale oplossing. Chique en toch niet breekbaar. Ook scheelt het een hoop afwaswerk, want mooie wijnglazen mogen niet in de vaatwasser, maar de plastic wijnglazen zijn goedkoop en kun je zo weggooien na gebruik. Natuurlijk is het eventueel een mogelijkheid om de plastic wijnglazen her te gebruiken.

 

Soorten plastic wijnglazen

De plastic wijnglazen van Daily Style zijn per 12 verpakt. De wijnglazen hebben een diameter van 6 cm en zijn 9 cm lang. Er kan 150 ml in de plastic wijnglazen. Precies een ideale inhoud voor een feestje en voor gezelligheid. Ook allerlei andere versieringen zijn bij Daily Style te vinden. Dat feestje of de kerst komt met bestellingen bij Daily Style zonder twijfel goed. Een gezellig tafelkleed of andere versieringen? Neem een kijkjDaily Stylee in de webshop. De bestelling wordt al vanaf 3 euro bij je thuisbezorgd binnen 2 tot 3 werkdagen. Natuurlijk is kun je ook een gezellige middag langskomen in één van de vestigingen in Amsterdam en Almere. Deze winkels zijn 7 dagen per week geopend. Alleen het weekend vrij? Dat is dus geen probleem.

 

Dailystyle

Ben je op zoek naar plastic wijnglazen of andere benodigdheden voor een feestje? Neem dan gerust een kijkje in de webshop of in de winkel. Mis je iets in het assortiment of heb je vragen over een artikel? Neem dan gerust contact op want Daily Style helpt je graag! Ga voor die plastic wijnglazen want die zullen je feest net iets makkelijker en gezelliger maken.

Linkruil.org

Comments are closed.