Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Prac-tic mijn hulpmiddel tegen vlooien en teken

Binnen Nederland zijn er veel huishoudens met honden. De zorg van een hond wordt steeds belangrijker. Het voorkomen van ziektes of andere klachten krijgt steeds meer aandacht.
Ik gebruik voor mijn hond sinds kort Prac-tic. Een goed middel tegen vlooien en teken.

Mijn hond heeft vlooien

Het kan iedereen eigenlijk overkomen dat je hond vlooien krijgt. Om het moment dat je erachter komt moet je gelijk actie ondernemen. Ik heb toen gelijk gekeken naar een goed vlooienmiddel.
Prac-tic las ik goede ervaringen over op het internet en heb daarom deze gelijk gekocht.
Prac-tic voor honden is een goed middel waarmee je een hond kan helpen bij het bestrijden van vlooien. Om de verdere verspreiding te voorkomen had ik mijn hond dit middel gegeven. Met een pipetje kan je makkelijk het bestrijdingsmiddel toedienen. Naast het toedienen van het Pac-tic pipet moest ik ervoor zorgen dat binnen mijn huis geen vlooien meer waren. De hele woonkamer heb ik gereinigd. De insecten kunnen makkelijk in gordijnen en andere meubels zitten. Om verder verspreiding te voorkomen was dit noodzakelijk.

Waar koop je Prac-tic?

Ik had binnen mijn vriendenkring de tip gekregen om online de pipetten van Prac-tic te bestellen.
De Par-tic pipetten zijn eenvoudig te bestellen via een dierenapotheek. De webshop heeft een groot assortiment aan producten waardoor ik genoeg producten tegen vlooien kon vinden. Het bestellen ging gemakkelijk. De pipetten waren de volgende dag al in huis waardoor ik de behandeling van mijn hond kon beginnen.

Linkruil.org

Comments are closed.