Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Prachtig gespoten eetkamerset!

Onlangs heb ik iets nieuws geleerd over het bewerken van meubels! Ik heb geleerd dat er zoiets bestaat als een meubelspuiterij waar ik mijn kwalitatief goede meubels naartoe kan brengen en kan laten overspuiten in een andere kleur of kleuren en zo mijn interieur kan een nieuwe look and feel kan geven. Op aanraden van kennissen heb ik mijn houten eetkamerset gebracht naar een meubelspuiterij bij mij in de buurt, in het Gelderse Eerbeek om precies te zijn. Mijn set heb ik gebracht bij meubelspuiterij Bart Dijkhof en zij hebben mijn ouderwets uitziende meubelstukken omgetoverd in prachtige meubels die helemaal van nu zij en die zo weer vele jaren meekunnen! Ik heb nu mooie stoelen in felle en trendy kleuren die ik weer kan laten overspuiten als ik iets nieuws wil en de interieurtrends wil volgen.

Echte specialisten

Ik heb één ervaring met Bart Dijkhof, maar dat is wel een zeer goede geweest. Mijn eetkamerset ziet er als nieuw uit met prachtige kleuren die matchen met mijn interieur. Daarnaast hebben zij mij en mijn man goed geholpen in het kiezen van de juiste kleuren voor de stoelen, waardoor deze echt helemaal ‘ons’ zijn geworden!

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare meubelspuiterij in de omgeving van Arnhem? Kies vandaag nog voor de vakmensen van Bart Dijkhof!

Linkruil.org

Comments are closed.