Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Praktische geluidsisolerende deuren

Iedereen zou wel geluidsisolerende deuren willen. Wij zorgen ervoor dat u de meest praktische en beste geluidswerende deuren kiest. Wij bieden zowel binnen- als buitendeuren aan. Wij lopen voor op andere in onze industrie omdat wij gecertificeerd zijn volgens de meest recente Europese normen. Wij leveren maatwerk omdat wij hoogstaande engineering capaciteiten hebben. Ook beschikken wij over geavanceerde productie methoden. Wij nemen verder alle zorgen uit handen betreft de montage, onderhoud en leveringen.

Eigenschappen geluidsisolerende deuren

De afschermende deuren houden goed het geluid tegen, maar wat doen ze nog meer? Ze zijn ook brand- en inbraak werend. Onze deuren kunnen zelfs 30, 60, 90 of 120 minuten lang beschermend zijn tegen brand. Ook hebben de deuren een weerstandsklasse van 2 of 3. Dit is de beste klasse dat een deur kan hebben. Dit helpt natuurlijk tegen grote branden en dieven die van alles uit je kantoorpand mee willen nemen. Dit zijn alleen maar voordelen die je op kan noemen van de geluidsisolerende deuren.

Voor wie is het bestemd?

Wanneer heb je geluidsisolerende deuren nodig? Denk bijvoorbeeld aan bedrijven zoals theaters, poppodia en schouwburgen. Voor hen is het natuurlijk perfect als het geluid binnen de desbetreffende zaal blijft waar het optreden wordt gegeven. Zo hebben andere zalen geen last van overlast. Maar we moeten ook nog verder denken dan alleen maar feestjes en optredens. Ook bedrijven zoals energiecentrales en grote productiebedrijven zijn geholpen met zulke gesloten deuren. Een groot productie bedrijf dat gevestigd is een dorpje tussen de familiewoningen heeft deze deuren ook hard nodig. Onze deuren zijn wel minder geschikt voor woningen in bijvoorbeeld het privéleven.

Materiaal geluidsisolerende deuren

De geluidswerende deuren zijn van speciaal materiaal in geproduceerd. Ze worden geproduceerd met een 80 of 103 mm dik dubbelwandig deurblad. De isolerende deuren zijn daarbij voorzien van isolatie- en ontdreuningsmateriaal. Hierbij zit een absorptiepakket inbegrepen. Wacht dus niet en schaf meteen geluidsisolerende deuren aan!

 

Linkruil.org

Comments are closed.