Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Prijzen van Dodge Rams op internet. Hoe zit dat nu precies?

Je bent ondernemer. Je hebt ontdekt dat die Dodge Rams op lichte vracht of grijs kenteken niet alleen geweldig rijden, maar ook 3500kg kunnen trekken en voordelig zijn in aanschaf en gebruik. Waar koop je hem nu?

De beste prijs

De eerste reflex gaat om geld. Waar kan ik hem het goedkoopste aanschaffen? Ligt er een dealer in de buurt? Immers het moet gemakkelijk zijn met onderhoud en garantiegevallen. Je surft op internet en al binnen een paar minuten wordt het onduidelijk. Het lijkt erop dat dezelfde auto’s plotseling 5000 euro verschillen in prijs.

Goed vergelijken

Hoe meer je surft op internet hoe mooier worden de Dodge Rams. Je raakt nieuwsgierig naar die prijsverschillen, want wie wil immers 5000 euro meer uitgeven voor hetzelfde. Omdat het in je natuur zit om zuinig te zijn met geld vraag je een offerte aan bij de goedkoopste. Voor al het andere dat belangrijk kan zijn bij de aanschaf van een Dodge Ram ben je verblindt, zo mooi is hij.

Wat schetst je verbazing?

De offerte die je krijgt heeft uiteindelijk een veel hogere prijs, immers er zijn veel opties bijgekomen. Dus de goedkoopste, is dat nog wel de goedkoopste? Blijkbaar ben je gelokt met een lage prijs. Maar goed, misschien is de prijs toch nog goed. Wie zal het zeggen.

Je vraagt nog een offerte aan bij een andere dealer, die duurder lijkt. Wat blijkt? Het uiteindelijke prijsverschil is niet zo groot.

Hoe moet je dan kiezen? Je weet het, want je bent zelf ondernemer!

Om de juiste keuze te maken is het belangrijk dat je véél meer moet vergelijken dan alleen de uiteindelijke prijs. Je bent zelf ondernemer en je kent ook je concurrentie die goedkoper is. Waarin verschillen jullie? Waarom heb je dan toch zoveel werk ook al ben je niet de goedkoopste. Is het je service? Is het de goede mond-tot-mond reclame over je service en kwaliteit? Lever je betere producten? Is een klant bij jou op de lange duur toch beter af ook al moet hij een beetje meer betalen? Calculeer je garantie in of neem je een gok?

Die vragen moet je ook stellen bij het zoeken naar je dealer van je Dodge Ram. Alle dealers van Dodge Rams zijn vrije handelaren of importeurs en hebben hun eigen normen en waarden. Er zijn serieuze bedrijven en er zijn Wild-West cowboys. Je bent volledig afhankelijk van je dealer als je problemen hebt. Hoe zal hij je helpen? Surf eens op internet. Onderzoek de dealernamen door ze te googlen. Lees de forums, stel er vragen. Je zult je verbazen hoeveel dealers slecht scoren. Maar ze verkopen allemaal nog Dodge Rams.

Zoek je een aanrader? De grootste showroom van Europa in Maastricht.

Tip voor een nieuwe Dodge Ram: kijk eens op www.dickerschutz.com , de website van DickerSchutz Car Import. Dit bedrijf heeft niets voor niets de grootste showroom van Europa met Amerikaanse Pick Ups. Ze luisteren naar de klant, zijn persoonlijk, hebben goede prijzen én een topservice. Enorm veel goede referenties zijn over hen te vinden.
Koop géén Dodge voordat je in Maastricht enorm veel nieuwe Dodge Rams naar keuze hebt zien staan.

Linkruil.org

Comments are closed.