Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Proef het echte Cuba met een rondreis

Cuba is een eiland gelegen in Midden-Amerika, relatief dicht tegen de VS aan. Cuba trekt de laatste jaren steeds meer toeristen die de ontspannen sfeer van het land willen proeven. Naast ontspanning en natuur kun je in Cuba ook genoeg avontuur vinden. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat steeds meer reizigers besluiten een vliegticket Cuba te boeken en er vandoor te gaan!

Rondreis door Cuba maken

Cuba is relatief klein waardoor je perfect een rondreis door het land kunt maken. Over het algemeen zijn ook de wegen goed begaanbaar, zolang je op de hoofdwegen blijft. Er is openbaar vervoer in Cuba in de meeste grotere steden. Dit is echter niet de meest ideale manier om te reizen. Het openbaar vervoer is vaak namelijk erg druk, vies en je kunt er donder op zeggen dat het tijdschema niet klopt. De meest comfortabele manier om een rondreis door Cuba te maken is een auto huren. Autohuur Cuba is bovendien erg goedkoop, voor een paar tientjes kun je een week lang een auto huren. Let er wel op dat het rijden in Cuba iets chaotischer is dan je gewend bent.

Vliegticket Cuba boeken

Wanneer je rondreis gaat maken is het eerste wat je nodig hebt een vliegticket Cuba. Het is altijd verstandig om ruim van tevoren een ticket te boeken. Wanneer je maanden van tevoren je vliegtickets Cuba boekt kun je vaak honderden euro’s besparen. Vaak kun je ook gebruik maken van vroegboekkortingen of andere speciale acties. Daarnaast moet je goed in de gaten houden of een vlucht direct of met een overstap vliegt. Een vlucht met een overstap duurt natuurlijk langer dan een directe vlucht. Vaak is het handiger om een vliegticket Cuba te boeken met een directe vlucht. Dit is sneller en vaak zelfs goedkoper.

Linkruil.org

Comments are closed.