Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

psychologenpraktijk in Amersfoort

Bij een psychologenpraktijk kunt u voor allerlei klachten en problemen terecht. In een psychologenpraktijk werken allerlei psychologen, zoals de naam al zegt. Een psycholoog houdt zich bezig met het innerlijke leven en het gedrag van mensen. Daarmee wordt bedoeld dat de psycholoog zich bezighoudt met vragen als, hoe voelt iemand zich bij een bepaalde situatie, wat denkt diegene en waar komen bepaalde klachten vandaan? In dit artikel kunt u lezen over de gang van zake bij een psychologenpraktijk in Amersfoort.

Een vrijblijvend oriëntatiegesprek en het vervolg bij een psychologenpraktijk in Amersfoort

Op dit moment is er helaas een wachtlijst van 4 maanden. Wanneer deze 4 maanden zijn verstreken, wordt er samen met u gekeken naar de klachten of problemen die uw dagelijks functioneren op een negatieve manier beïnvloeden. Hoe zijn de problemen ontstaan, waar hangen de problemen samen en hoe worden de problemen in stand gehouden of misschien wel verergerd? Deze vragen komen onder andere in de gesprekken aan de orde. Wanneer de psycholoog hier achter is, zal hij of zij een behandelvoorstel aan u laten zien.

 

In een vrijblijvend en kosteloos gesprek kunt u uw verhaal met de psycholoog delen en heeft de psycholoog de gelegenheid om u te informeren over de werkwijze en andere praktische dingen. Het kan zijn dat u denkt dat u nog niet helemaal toe bent aan een behandeling, dan nog bent u van harte welkom op het vrijblijvende gesprek. Dit is als het ware een kennismaking en daarbij wordt gekeken of u er misschien inderdaad niet aan toe bent.

Kolkrijst psychologenpraktijk AmersfoortPraktijk-Kolkrijst-psycholoog-Amersfoort_1

Bij Kolkrijst psychologenpraktijk Amersfoort kunt u terecht voor al uw klachten. Ook wanneer u zich zorgen maakt over iemand anders, kunt u gerust naar hen bellen. Zij helpen u namelijk graag verder. Met het openbaar vervoor, de auto en eventueel voor invalide is deze psychologenpraktijk in Amersfoort goed te bereiken. Op de website kunt u hier meer informatie over vinden. Hetzelfde geldt voor de openingstijden. Voor een laagdrempelige en toegankelijke psychologenpraktijk in Amersfoort kunt u het beste naar Kolkrijst. Bel gerust voor een afspraak naar 033 2587 000 of vul het contactformulier in op de website.

 

Linkruil.org

Comments are closed.