Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

psycholoog in Amersfoort

Een psycholoog is iemand die zich bezighoudt met vragen als, wat veroorzaakt bepaald gedrag en wat houdt dit afwijkende gedrag in stand? Hoe voelt iemand zich bij een situatie? Wat voor klachten heeft iemand en hoe kunnen deze verdwijnen? Deze vragen worden verholpen door gesprekken te voeren. Daar ligt de kracht van een psycholoog. In dit artikel vindt u informatie over hoe deze gesprekken in zijn werk gaan en waar u een psycholoog in Amersfoort kunt vinden.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Aanmelding: U kunt zich op twee manieren aanmelden voor een gepsprek. Dat kan door te bellen of door uw gegevens in te vullen op de website. In dat geval zal er dezelfde of de volgende dag nog contact met u opgenomen worden. U zult daarbij uitgenodigd worden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor dit kennismakingsgesprek heeft u wel een verwijzing van de bedrijfsarts, specialist of huisarts nodig.
  2. Kennismakingsgesprek: Bij een kennismakingsgesprek wordt zoals de naam al zegt, vooral kennisgemaakt. Het is belangrijk dat de cliënt en de psycholoog samen kunnen werken en dat er dus een klik is. Wanneer er geen klik is zal de behandeling niet succesvol verlopen, wat wel de bedoeling is. Het kennismakingsgesprek is zonder kosten.
  3. Intakegesprek: Tijdens het intakegesprek zullen vooral de klachten en problemen aan de orde komen. Wat veroorzaakt de klachten en wat houdt deze klachten in stand? De psycholoog zal tijdens het intakegesprek dus vooral informatie verzamelen, waarna hij een behandelplan kan opstellen. Dit behandelplan wordt natuurlijk met u besproken.
  4. Behandeling: Het ligt aan de psycholoog en aan uw klachten, wat het behandelplan zal worden. Heeft u één klacht of meerdere klachten? Wat vindt de psycholoog belangrijk en wat vindt u als cliënt van belang? Wat zijn de verwachtingen?

 

Psycholoog Amersfoort, KolkrijstPraktijk-Kolkrijst-psycholoog-Amersfoort_1

Een psycholoog die u echt kent en weet wat hij met uw problemen aan moet, dat is toch wat iedereen wil. Iedere persoon wil gehoord worden en het allerbelangrijkste daarbij is natuurlijk dat de klachten verdwijnen of dat u met de problemen kunt leren leven. Door de kleinschaligheid en toegankelijkheid is dit bij Kolkrijst psycholoog Amersfoort mogelijk. Er wordt zoveel tijd als nodig is voor u vrijgemaakt en door de ervaring met verschillende psychische problematiek wordt u op een gewenste manier geholpen. Psycholoog Amersfoort wil het beste voor u als cliënt. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen, neem dan gerust contact op door te bellen naar 033- 25 87 000 of meldt u aan via de website.

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.