Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Realiseer uw kamer en suite met en suite deuren van de kamerensuitespecialist.nl

Een kamer en suite geeft uw woning een luxe uitstraling. Bij de aanschaf hiervan kunt u kiezen voor klassiek met geboste panelen, bewerkte lijsten en facetglas of glas in lood. Meer modern is de 30-jaren stijl met strakke lijnen en vlakke panelen. Kijkt men naar oudere woningen met een tweedeling van de woonkamer, dan valt op dat woningen van voor 1920 meer de klassieke stijl hebben en ook deze stijl is nog steeds in trek.

Wat u ook wilt, neem eens een kijkje op de website Kamerensuitespecialist.nl. Rini Thielen staat voor u klaar om aan uw wensen te voldoen. Allereerst zult u moeten bepalen welke stijl u wilt, wat voor kastindeling en welke en suite deuren. Bij stijl kiest u uit klassiek of modern. Wilt u iets afwijkends dan kan dat ook, want maatwerk is geen enkel probleem. Bij het kastwerk kunt u denken aan dichte kasten, halfopen kasten of volledig open kasten. De diepte van de kasten kan mede bepalend zijn voor de inhoud. En dan de deuren: te denken valt hierbij aan de hoogte, compleet dichte deuren of met glas. Kiest u voor glas, dan heeft u de keuze uit helder of gekleurd glas, of glas in lood. Heeft u een voorkeur voor bijvoorbeeld matglas of melkglas, dan kan dat natuurlijk ook.

Een kamer en suite is dus niet simpelweg een middel om een woonkamer in tweeën te delen. Het geheel is een fraai stuk meubelwerk dat een sieraad vormt voor uw woning. Het geeft ook gebruiksgemak want afhankelijk van de indeling van het kastwerk, kunt u er vele zaken in kwijt. De en suite deuren verhogen de uitstraling van het geheel, zeker als ze bewerkte panelen bevatten of prachtige kleurencombinaties in glas in lood.

Rini Thielen en Suite zorgt er met zijn vakmanschap voor dat u een pronkstuk in uw huis krijgt. Luister naar zijn advies dat gestoeld is op jarenlange ervaring. Stel samen met hem de juiste indeling van het kastwerk op en maak een keuze uit stijl en het “gezicht” van de deuren. Aarzel niet om specifieke wensen voor te stellen; een bepaalde afwerking of kleur. U bent de klant die straks met een tevreden gezicht naar zijn pronkstuk wil kijken.

Linkruil.org

Comments are closed.