Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Rechte Keuken en Maatwerk Sauna

Keukens zijn verkrijgbaar in eindeloos veel opstellingen, stijlen en uitvoeringen. Hoekkeukens, eiland keukens en rechte keukens in een moderne, landelijke, design of klassieke stijl. De rechte keuken is de meest voorkomende opstelling. Dit komt doordat een rechte keuken in iedere ruimte past. Vooral wanneer de beschikbare ruimte klein is of smal. Ook wanneer u meer ruimte tot uw beschikking heeft, is de rechte opstelling een goede keus. Door er een (kook) eiland bij te plaatsen, ontstaat er een hele andere opstelling. U kunt het eiland uit laten voeren met diverse apparatuur, maar er ook voor kiezen er een eet- en zitgedeelte van te maken door er krukken omheen te zetten. Zo ontstaat er een gezellige plek om te eten of gewoon lekker te zitten.

Welke keuken het beste bij u past hangt natuurlijk af van uw wensen, uw budget en de ruimte waar deze moet komen. Soms is het lastig goed in te schatten welke indeling het beste in de ruimte past. Bij Jan van Sundert kunt u dan ook een 3D ontwerp laten maken. U krijgt dan een duidelijk beeld van hoe de betreffende keuken en de door u gekozen indeling er uit zou komen te zien. Soms wordt dan ineens duidelijk dat de door u uitgekozen opstelling toch niet helemaal praktisch is. U kunt dan eenvoudig aanpassingen maken, net zolang totdat uiteindelijk uw droomkeuken ontstaat. De ervaren keukenspecialisten van Jan van Sundert helpen u hier graag bij.

Niet alleen keukens kunt u bij Jan van Sundert op maat laten maken, ook sauna’s en infraroodcabines worden hier ontworpen en in de eigen werkplaats gemaakt. Het is echt een specialisme. Het voordeel van een maatwerk sauna is dat deze geheel volgens uw wensen is uitgevoerd en perfect past in de daarvoor beschikbare ruimte. Door de jarenlange ervaring die Jan van Sundert heeft, kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit en een perfecte afwerking. Of u nu op zoek bent naar een maatwerk sauna voor één persoon, of voor het hele gezin, u bepaalt de afmetingen en het uiteindelijke model. Wanneer uw droomsauna klaar is, komen de monteurs deze bij u installeren.

Lees Meer:   http://www.janvansundert.nl/sauna-op-maat

Linkruil.org

Comments are closed.