Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Reken af met lijntjes en rimpels dankzij Helon

Niemand wordt er blij van wanneer lijntjes en rimpels in het gezicht zichtbaar worden. Zeker tegen middelbare leeftijd worden deze tekenen van het ouder worden steeds meer zichtbaar in het gezicht en daardoor voel je je ook direct ouder wanneer je in de spiegel kijkt. Er zijn verschillende crèmes en serums verkrijgbaar die rimpels tegen gaan, maar lang niet al deze producten zijn effectief. Wil je wil graag een oplossing voor je rimpels, waarvan je weet dat deze zeker effectief is? Dan kan botox de oplossing zijn voor jouw probleem! Botox is een merknaam voor de stof Botuline Toxine, een natuurlijk eiwit dat wordt geproduceerd door een bacterie. Dit eiwit wordt sterk verdunt in zeer kleine hoeveelheden op de gewenste plaatsen ingespoten.
Dankzij een botoxbehandeling kunnen lijntjes en rimpels in het gezicht worden tegengegaan, zodat de huid jonger en frisser oogt.

Verschillende rimpels
Niet elke rimpel is hetzelfde. Grofweg kun je rimpels indelen in 3 verschillende soorten. Zo heb je fijne rimpels, diepe rimpels en fronsrimpels. De ene is beter te zien als de ander en ook het aantal behandelingen is afhankelijk van de soort rimpel.

Benieuwd of een rimpelhandeling van Helon, door middel van botox, iets voor jouw is? Neem dan zeker eens een kijkje op de site van Helon en ontdek de vele mogelijkheden!

Linkruil.org

Comments are closed.