Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Relinen | Wij brengen uw leidingen weer in top conditie!

Veel mensen verwachten vaak dat het renoveren van riool erg lang duurt. Die gedachtegang is natuurlijk niet erg vreemd. Het riool bevindt zich onder de grond en het is dan ook niet heel raar dat men verwacht dat het veel tijd kost. Er wordt gedacht dat het riool helemaal opgegraven moet worden en dat het naast veel tijd ook nog eens veel overlast oplevert. Echter kunnen wij u dan gerust stellen. Het renoveren van het riool kost helemaal niet zoveel tijd als dat vele mensen denken en levert daarnaast ook niet veel overlast op. Wij relinen uw riool binnen een korte tijd. Wat dit precies inhoudt, leest u hieronder verder.

 

Wat is relinen?

Bij het relinen hoeft het riool niet opgegraven te worden. Er wordt een kous in het riool aangebracht. Deze kous wordt met behulp van een techniek uitgehard. Deze techniek kan zijn een luchtdruk (ofwel stoom), waterdruk of met uv-licht. De leiding hoeft maar voor een korte periode buiten werking worden gebracht. Binnen een korte tijd kunt u dus weer gebruik maken van uw riool en is het riool helemaal hersteld. De doorstroomsnelheid zal weer maximaal zijn en u zult geen beperkingen meer ervaren. Als uw riool erg verouderd is, kunnen er scheurtjes en gaten ontstaan. Bijvoorbeeld planten en bomen kunnen via hun wortels in droge periode binnen dringen en hier hun vocht vandaan halen. Dit zorgt voor verhinderende omstandigheden en moet dus ook voorkomen worden. De leiding is met behulp van onze technieken voor de komende 50 jaar weer in top conditie.

 

Contact

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u weten hoe wij u het best kunnen helpen? Neem dan contact met ons op! Samen kijken we hoe we elkaar kunnen helpen. Wij doen er alles aan om uw riool weer in goede conditie te brengen. Door het relinen toe te passen zorgen we voor hoge kwaliteit van uw leidingen.

Linkruil.org

Comments are closed.