Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Relining | De ideale manier van leidingrenovatie

Het vervangen van de riolering wordt vaak beschouwd als een grote klus. Begrijpelijk want het riool bevindt zich onder de grond van het verkeer, bedrijven en bewoners. Toch zijn deze vooroordelen niet waar. Met ons speciale relining techniek is het renoveren van de leiding snel gedaan. We doen dit niet alleen bij het riool maar ook bij drinkwater-, pers-, blus-, proces- en koelwaterleidingen. Ons bedrijf is de grondlegger van de relining en is dus dé expert op het gebied van relinen. Uit ervaring van klanten weten wij dat de leidingen na de renovatie met behulp van de relining vaak beter functioneren dan daarvoor. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor veel minder overlast voor de omgeving.

 

De aanpak van relining

 

Het opgraven van de leidingen is niet nodig met onze techniek. De leidingen zullen een korte tijd buiten gebruik zijn maar het verkeer en bedrijfsleven etc zullen er dus verder geen last van hebben omdat de leidingen niet opgegraven hoeven te worden. We maken gebruik van de zogenaamde kousmethode. Er wordt eerst bepaald welke kous we moeten gebruiken en welke hars we moeten gebruiken. De kous wordt aangebracht in de leiding en wordt daarna met luchtdruk (ofwel stoom), de waterdruk of uv-licht uitgehard. De leidingen zullen voegloos zijn en gemaakt zijn van slijtvast materiaal. Hierdoor weet u zeker dat de leidingen lang mee zullen gaan, minstens 50 jaar. De afvoercapaciteit zal vooruit gaan en u zult beter beschermt zijn tegen verstopping of infiltratie.

 

Contact

 

Wij zorgen graag voor de relining bij uw leidingen. U zult er weinig overlast van ervaren. Daarnaast zorgen we voor goede kwaliteit en is het zeker dat uw leidingen sterk in kwaliteit zullen verbeteren. Hierdoor gaan uw leidingen lang mee en zorgt dit voor een nuttige investering. Onze adviseurs helpen u graag in uw situatie. We kijken samen hoe we uw leidingen zo snel en goed mogelijk kunnen renoveren.

Linkruil.org

Comments are closed.