Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Rimpels zijn verledentijd met een botox behandeling bij de huid- en laserkliniek Helon.

Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid, echter willen veel mensen van het rimpelprobleem af. Wilt u dit ook? Dan bent u bij ons bij het goede adres! Wij helpen u graag aan de hand van een botox behandeling.

Botox is een soort natuurlijk eiwit die in kleine hoeveelheden in de spier van de rimpel wordt geĆÆnjecteerd en zo de rimpels laat verdwijnen. Botox is eigenlijk een middel die de spieractiviteit vermindert. Het stopt de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier, zodat deze voor een tijdje minder krachtig wordt. Na een aantal maanden herstelt de spieractiviteit volledig.

Wanneer u interesse heeft in botox injecties dan kunt u voorafgaand een gesprek aanvragen bij een van onze klinieken, hierbij wordt uw hele behandeling in kaart gebracht denk hierbij aan de hoeveel behandelingen die nodig zijn en welk resultaat u kunt verwachten.

Na een aantal dagen zal de botox daadwerkelijk gaan werken, na ongeveer twee weken is het effect op de spier maximaal. De rimpels zijn minder diep en de huid wordt steeds gladder. Echter blijft het effect van de behandeling van drie tot zes maanden, dit houdt dus in dat als u optimaal resultaat wilt behalen, u deze behandeling meerdere keren zou moeten ondergaan.

Als u graag meer wilt weten over rimpels, is de tekst ‘rimpels‘ interessant om eens door te lezen.

Linkruil.org

Comments are closed.