Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Rioolrenovatie – Minimale overlast bij Insituform

Bij veroudering van de leidingen moet de riolering gerenoveerd worden. Bij Insituform doen wij dit met gemak. Wij hebben al zo’n 50 jaar ervaring met rioolrenovatie. Wij blazen weer een nieuw leven in de beschadigde rioolbuizen. De buizen gaan zo’n 50 jaar mee en hebben dus een zeer lange levensduur. Deze investering is dus zeer efficiënt. Meestal is de werking van de nieuwe riolering vaak beter dan de huidige buis. Men zit vaak erg op tegen een rioolrenovatie doordat zij verwachten dat dit veel overlast oplevert. Bij Insituform garanderen wij echter een renovatie in een kort tijdsbestek en minimale overlast. Met onze technieken hoeven wij de buis niet op te graven maar gieten wij een materiaal in het riool die wij met heet water uitharden. Hierdoor blijft de overlast beperkt.

Voordelen van rioolrenovatie bij Insituform

Door onze optimalisatie van de rioolbuizen worden lekkages en infiltratie voorkomen. De natte omgeving van het riool is een bron van water voor bomen en planten. Dit kan verstoppingen van de riolering veroorzaken doordat zij door voegen en scheuren in de buizen groeien. Met onze rioolrenovatie zorgen wij dat dit niet meer mogelijk is en dat de doorstroming gegarandeerd blijft. Hierdoor is de kwaliteit optimaal. Dit scheelt daarnaast ook in de kosten omdat u de riolen nu niet extra hoeft te onderhouden op verstopping door obstakels.

De wanden van de buizen zijn glad. Hierdoor wordt de afvoercapaciteit verbeterd. Daarnaast hoeven de buizen met onze techniek niet opgegraven te worden. Dit is een financieel voordeel waardoor u veel geld bespaart. Het materiaal dat wij gebruiken voor de vervanging is daarnaast slijtvast waardoor u niet snel schade zal ondervinden aan uw leidingen, wat ook scheelt in de kosten.

Contact

Wij informeren u graag verder over onze rioolrenovatie. Insituform heeft de juiste expertise om uw leidingen te renoveren. Daarnaast garanderen wij één aanspreekpunt waardoor de communicatie erg duidelijk blijft. Wij zorgen voor de juiste renovatie van de buizen die geheel op uw project is gebaseerd. Bij overige vragen kunt u een kijkje nemen op onze website en contact opnemen met onze klantenservice. Ook kunt u op YouTube verschillende video’s bekijken voor verduidelijking van onze werkwijze. De overlast is bij ons nihil en wij zorgen voor een snel herstel.

Linkruil.org

Comments are closed.