Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

RJ45 | Directe verbinding voor nog sneller internet

Tegenwoordig wordt er bijna alleen nog maar gebruik gemaakt van de Wifi-verbinding. Bedrijven internetten via de Wifi en maken hier gebruik van om online te bewegen. Toch is Wifi niet altijd even betrouwbaar. Het kan door storingen vastlopen en het loopt sneller vast. Daarom werken sommige bedrijven nog met een vaste internet verbinding. Dit noemen we de zogenaamde RJ45, ook wel ‘Registered Jack’. In uw laptop of computer kunt u deze kabel aansluiten en dan hebt u op deze manier verbinding. Dit is een oudere manier van internetten maar wordt nog steeds regelmatig gebruikt. Lees meer over wat het voordeel is van deze verbinding en wat voor verschillende aansluitingen we hebben.

 

Wat heb je aan een RJ45?

De RJ45 zorgt voor sneller en stabieler internet. Dit komt doordat het niet werkt via de wifi verbinding maar via een directe aansluiting. De internetkabel wordt via de RJ45 aangesloten op de laptop of computer. Hiermee creëert u de beste internetverbinding. Het is als het ware een connector die zorgt voor de verbinding van de internetkabel met het apparaat die internet nodig heeft. Op deze manier kunt u ongestoord werken voor uw bedrijf. U zal geen minuut missen aan het wachten op een hapering van uw laptop of computer maar u kunt in één keer doorwerken. Dit scheelt erg veel tijd en zorgt ervoor dat u geen verlies maakt.

 

Meer informatie

Wij hebben alle expertise om u te helpen met de aanschaf van uw producten. Door onze jarenlange ervaring en onze medewerkers die altijd up-to-date zijn van de technologie weten wij precies wat u het best kunt gebruiken. De techniek ontwikkelt continu maar wij gaan hier te allen tijde in mee zodat we niets missen. We bieden enkel artikelen aan van goede kwaliteit. Neem een kijkje op onze website om ons assortiment van de RJ45 te bekijken. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

Linkruil.org

Comments are closed.