Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Rond jaarwisseling hedendaagse kunst in Vaaggrond

bezoekers Vaaggrond 3

Vaaggrond is een coöperatief kunstenaarsgenootschap in het buitengebied van Veldhoven.

Rond de jaarwisseling exposeert het genootschap traditiegetrouw in een bostuin. Allen zijn op zoek naar hedendaagse vormgeving. Professionals die een persoonlijk handschrift ontwikkelen. Zij laten zich daarbij inspireren door de lokale cultuur en winterse natuur. Samen tillen zij een unieke gebeurtenis van de grond. De naam Vaaggrond verwijst naar de bijzondere locatie waar stuifzand een glooiend landschap veroorzaakte. De bodemstructuur heeft geen duidelijke tekening. De geschiedenis is daardoor lastig te omschrijven. Kunst tracht ook het vage en het onbenoembare zichtbaar te maken.

 

Dat is de reden waarom Vaaggrond bevraagt en discussies uitlokt. Vertrouwd, maar ook bevreemdend. Het is een ontmoetingsplaats waar u rond de buitenhaard gesprekken aan kunt gaan. Over kunst, literatuur, of andere zaken die u bezighouden. Ontmoetingen die tot bezinning leiden. Er staat ook een boekenruiltafel. Daar kunt u een boek achterlaten en er zélf een meenemen.

 

Info: www.vaaggrond.nl. De expositie is te bezichtigen van 25 december tot en met 3 januari 2016 aan de Kleine Vliet 1d, Veldhoven (Oerle). Dagelijks rondleiding om 11.30, 13.00 en 15.00 uur.  De toegang bedraagt € 3,50. Kinderen tot en met 10 jaar gratis.

 

—- Einde persbericht —-

 

Noot voor de redactie:

Foto’s die mogelijk passender zijn  voor uw doelgroep kunt u downloaden via www.vaaggrond.nl/pers.

 

Hans Tilman
Creative manager Vaaggrond
Tel: 040 205 37 47
Mob: 06 13 92 79 42
mailto: info@vaaggrond.nl

 

Wij zijn u graag van dienst.

 

Linkruil.org

Comments are closed.