Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Royal Jordanian Airlines

Royal Jordanian
Royal Jordanian is de nationale luchtvaartmaatschappij van Jordanie. Vanaf Queen Alia International Airport in Amman vertrekken er ten minste 110 vluchten per dag binnen het routenetwerk van 60 internationale bestemmingen op 4 continenten. De maatschappij is in 1963 opgericht en maakt sinds 2007 deel uit van de oneworld alliantie. Verder is Royal Jordanian in 2009 gekozen tot de meest punctuele luchtvaartmaatschappij van Schiphol Airport.

USP’s:
• Moderne Airbus-vloot
• Royale seat-pitch
• Uitstekende on-board service en personal in-flight entertainment system
• Directe vlucht naar Amman
• Jordaanse gastvrijheid

Vloot
Momenteel bestaat de vloot van Royal Jordanian uit 32 moderne Airbus- en Embreaer-toestellen. In de komende 3 jaar zullen er nog eens 2 nieuwe Airbus toestellen en 11 Boeing 787 Dreamliners door Royal Jordanian in ontvangst genomen worden.

Vluchtschema
Royal Jordanian vliegt vanaf Amsterdam 5 x per week met een directe vlucht naar Amman.

Dag AMM/AMS AMS/AMM
3/5/7 08:35-11:55 12:40-19:20
4/6 12:30-15:50 16:40-23:20

Klasse
Op de vluchten met Royal Jordanian kunt u gebruik maken van 2 verschillende klassen: Economy class of Crown class (Business class).

Economy class
In onze Economy class wordt een uitstekende service geboden in combinatie met het comfort van onze aangename stoelen met royale beenruimte. Daarnaast kunt u genieten van uw eigen on-demand entertainment system: binnen dit systeem kunt u kiezen uit meer dan 30 films, waaronder verschillende recente bioscoopfilms maar ook uit tv-series, documentaires, muziek en videogames. Tevens is het mogelijk om aan boord van een aantal van onze toestellen te bellen en sms-berichten te versturen met uw eigen mobiele telefoon. Tijdens de vlucht zal er een heerlijke maaltijd geserveerd worden waarbij u de keuze heeft uit één van onze drie menus. Verder zijn er gratis alcoholische en non-alcoholische drankjes verkrijgbaar. Speciale maaltijden en kindermenu’s zijn uiteraard beschikbaar maar dienen wel voor vertrek aanvraagd te worden.

Crown class (Business class)
Helemaal uitgerust op de plaats van bestemming aankomen? Ervaar dan het comfort van onze Crown class: first class service, luxe slaapstoelen, à la carte dining in combinatie met onze Jordaanse gastvrijheid. Naast uw on-demand entertainment system kunt u bovendien keuze maken uit een ruime selectie van internationale kranten en magazines.
Inchecken
De incheckbalie voor Royal Jordanian op Schiphol bevindt zich in vertrekhal 3. U dient minimaal 2,5 uur voor vertrek aanwezig te zijn om in te checken of u kunt online inchecken en een stoel reserveren. Via onze website www.rj.com kunt u ook uw vlucht- en bestemmingsinformatie checken en toegang verkrijgen tot uw Frequent Flyer gegevens.

www.rj.com

Linkruil.org

Comments are closed.