Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Sanitairwinkel Voor Infraroodcabines en Meer

Bij het woord ‘’sanitairwinkel’’ denkt men in eerste instantie aan een zaak waar alle onderdelen voor de badkamer en het toilet gekocht kunnen worden. Van los sanitair tot complete badkamers. Maar wist u dat er een zaak is die naast sanitairwinkel ook keukenzaak, tegelspecialist en leverancier en maatwerkspecialist van sauna’s en infraroodcabines is?

In Etten-Leur treft u de sfeervolle en ruime showroom van Jan van Sundert. Alles onder één dak. Ideaal wanneer u uw woning wilt verbouwen of opknappen, of net een nieuwe huis heeft gekocht. In deze zaak kunt u terecht voor keukens in alle denkbare stijlen en opstellingen. Op de tegelafdeling kunt u bijpassende tegels uitzoeken en op de badkamerafdeling een compleet nieuwe badkamer samenstellen. Alsof dat nog niet genoeg is, kunt u er ook terecht voor de aanschaf van een infraroodcabine of sauna op maat. Want wie wil er nu niet genieten in een heerlijke sauna?

Op de sauna afdeling staan diverse sauna’s en infraroodcabines opgesteld. U heeft keuze uit zeer veel soorten, afmetingen en uitvoeringen. De aanwezige verkoopadviseurs informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Toch kan het zijn dat het model waarnaar u op zoek bent er niet tussenstaat. Geen probleem. U kunt uw droomsauna ook volledig op maat laten maken. Jan van Sundert is namelijk gespecialiseerd in het vervaardigen van sauna’s op maat. Van het ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing bij u thuis. In de eigen werkplaats kan ieder gewenst model gemaakt worden, geheel conform uw persoonlijke voorkeuren. U kiest zelf de houtsoort, vorm en afwerking. Afwijkende maten of schuine wanden vormen hierdoor geen enkel probleem.

Wanneer het perfecte ontwerp gemaakt is, gaan de professionals met de uitvoering aan de slag. Zodra de sauna of cabine klaar is, wordt deze thuis vakkundig bij u geplaatst. Zelf heeft u helemaal nergens omkijken naar. Na plaatsing en installatie, wordt alles nog uitvoerig getest. Het enige dat u nog rest is ontspannen en genieten. Kortom, bent u van plan uw keuken of badkamer te vernieuwen, bent u op zoek naar vloer- of wandtegels of een heerlijke sauna of cabine? Jan van Sundert heeft beslist wat u zoekt!

Lees Meer:  http://www.janvansundert.nl/sanitair-winkel

Linkruil.org

Comments are closed.