Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Sauna Kopen in een Keukenwinkel?

Hoewel de showroom van Jan van Sundert in Etten-Leur op het eerste gezicht misschien een keukenwinkel lijkt, blijkt wanneer u goed kijkt dat deze zaak niet ‘’slechts’’ een keukenwinkel is, maar u nog veel meer te beiden heeft.

Bij binnenkomst wordt al snel duidelijk dat er inderdaad een enorme collectie keukens verkrijgbaar is. Alle denkbare stijlen en opstellingen staan er sfeervol opgesteld. Een waar paradijs voor iedere keukenliefhebber en kookgek. Rechte keukens, hoekkeukens, design keukens en kookeilanden. U kunt het zo gek niet bedenken. Staat uw stijl er niet tussen? Dan stelt u deze gewoon zelf samen.

Ook kunt u er terecht voor een zeer uitgebreide collectie tegels. Werkelijk alle stijlen, soorten en formaten zijn er verkrijgbaar. Natuursteen, keramisch parket en mozaïektegels bijvoorbeeld. Kies uw kleur en combineer. Alle tegels liggen in grote vlakken zodat u goed beeld heeft van hoe de tegelvloeren er uit zien. Er is zelfs een grote tegel outlet achter in de showroom. Hier kunt u kiezen uit eersteklas tegels, tegen bodemprijzen. In de meeste gevallen kunt u de outlet tegels zelfs direct mee naar huis nemen.

Wanneer men verder kijkt, ziet men aan de rechterkant van de showroom de meest prachtige badkameropstellingen staan. Complete badkamers voorzien van prachtig sanitair en alle denkbare luxe. Uiteraard kunt u er ook terecht voor los sanitair. Bent u op zoek naar een nieuw toilet bijvoorbeeld, een wastafel of een vrijstaand bad? Laat u informeren over de uitgebreide mogelijkheden en laat u adviseren over de juiste indeling. Heeft u vragen? De badkamerspecialisten staan voor u klaar.

Is een sauna kopen wat u wilt? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. In de showroom staan zeer veel sauna’s en infraroodcabines opgesteld. Omdat een sauna kopen een grote en niet alledaagse aankoop is, staan er altijd adviseurs klaar om u te informeren over de mogelijkheden. Ook maatwerk is mogelijk. Het is zelfs een specialisme. In de eigen werkplaats kan uw droomsauna gemaakt worden. Van het ontwerp tot aan de daadwerkelijke plaatsing van de sauna of infraroodcabine, u kunt dit met een gerust hart aan deze professionals overlaten.

Kortom, bent u op zoek naar een nieuwe keuken, tegelvloer, badkamer of sauna? U weet waar u zijn moet!

Linkruil.org

Comments are closed.