Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Schade is zo hersteld bij Autoschade Uithoorn

Schade rijden met je auto is wat vele van ons overkomt. Hoe voorzichtig je zelf ook bent met je voertuig, een ander kan dat in enkele seconden te niet doen. Wanneer je schade hebt aan je voertuig staan wij bij autoschade Uithoorn voor je klaar om het te repareren. We hebben een team van echte vakmannen die al jarenlange ervaring hebben. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel hieronder verder en neem een kijkje in onze diensten.

 

Wat doen we met ruitschade?

Wanneer je bij ons langst komt met je auto, zullen we eerst even kijken wat de schade is en krijg je een kop koffie. Daarna zullen we vrijwel direct een prijsindicatie geven van wat de reparatie gaat kosten. Op deze manier voorkomen we misverstanden en het verleden heeft ons geleerd dat onze klanten dit ook zeer prettig vinden. Terwijl jij plaatst neem in de kantine repareren wij je ruit in enkele minuten. Dit doen we door een speciale vloeistof in de barst te injecteren. Is de schade te groot dan zullen we de ruit in zijn geheel vervangen. Uiteraard zien we dit van te voren en hebben we dit al besproken.

Carrosserie schade aan het voertuig

Bij vaak wat grotere ongelukken komt flinke schade voor aan de carrosserie. Als een voertuig binnenkomt met flinke carrosserie schade bekijken we eerst of het voertuig het redden waard is. Autoschade Uithoorn kan voertuigen afkeuren waarna ze naar de sloop worden gebracht. Als het voertuig te redden is kan Autoschade Uithoorn je natuurlijk helpen. Met nieuwe technieken van uitdeuken en stroomlijnen zorgen wij er weer voor dat je geliefde auto er weer uit ziet als nieuw.

En er is nog veel meer! Heb jij schade aan je auto of kom je uit de buurt van Uithoorn? Weet dan dat autoschade Uithoorn voor je klaar staat.

Linkruil.org

Comments are closed.