Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Schadeauto’s laten repareren kan goedkoper!

Bij wie gaat er nu nooit eens iets mis? Per ongeluk in je vinger snijden met koken, je telefoon laten vallen een glas drinken omgooien? Dat gebeurt iedereen weleens, een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje. Dit kan ook op de weg gebeuren. Een auto is kwetsbaar en een kras of deuk zit er dus zo, waardoor de auto er niet meer als nieuw uit zal zien. Schadeauto’s repareren lijkt vaak veel te kosten, maar dat valt met wanneer een autogarage de nieuwste technieken gebruikt. In dit artikel lees je meer over deze nieuwe technieken en over De Vos Autoschade, de autogarage die deze nieuwe technieken gebruikt.

 

110350-o_19n98ql3q1ol4aor5fu49of1g1e

De nieuwe technieken voor schadeauto’s

Natuurlijk wordt er in de auto branche veel opgelicht. Als consument kun je vaak niet inschatten hoe lang de autogarage met iets bezig is en hoe veel het gemiddeld kost. Bij De Vos Autoschade gebruiken zij nieuwe technieken om schadeauto’s weer als nieuw te maken. Een auto is voor vele dierbaar en daarom is het fijn als een auto zonder schade is. Wanneer dat veel kost, blijf je bezig. Daarom wil De Vos Autoschade het zo aangenaam mogelijk maken voor u. Dit kunnen zij realiseren door onder andere de SpotRepair techniek. Hierbij wordt alleen het beschadigde deel behandeld. De voordelen van deze techniek zijn:

  • Alleen het beschadigde deel wordt opnieuw gespoten en behandeld
  • De reparatie is sneller
  • De reparatie kan op uw locatie uitgevoerd worden
  • Een resultaat zoals nieuw

Ook krijgt u bij De Vos Autoschade levenslang garage op lakwerk.

 

Contact met De Vos Autoschade

Is De Vos Autoschade een autogarage waar u meer over wilt weten? Neem dan gerust contact op of kom eens langs. U bent verzekerd van een goede en snelle reparatie van kwaliteit. Met schadeauto’s bent u dus zeker aan het juiste adres.

Linkruil.org

Comments are closed.