Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Schoonmaakbedrijf

Sinds 1976 houden wij ons bezig met allerlei verschillende schoonmaakactiviteiten. Lodewijk en Janny begonnen hun eigen schoonmaakbedrijf  waarbij hun zoon, 10 jaar later in dienst kwam en later medevennoot werd. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een succesvol bedrijf en bestaat het klantenbestand uit 237 bedrijven die onze diensten accepteren. Ook hebben wij ongeveer 125 werknemers die nog elke dag vol passie hun werk doen. We begrijpen dat u zich liever niet bezig wilt houden met het schoonmaken van uw pand. Daarom helpen wij u graag, zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken. Wel zo fijn!

Diensten

Uiteraard wilt u dat u en uw  werknemers in een schone en gezonde werkomgeving kunnen werken, echter is het wel moeilijk om naast uw werk nog uw hele pand schoon te maken. Daarom helpen we u graag en zijn al decennia lang gespecialiseerd in het schoonmaken van panden.

We maken niet alleen de binnenkant van uw pand schoon, maar ook de buitenkant. Glasbewassing doen wij al vele jaren en pakken dit dan ook veilig en professioneel aan. Met de juiste materialen voorkomen wij strepen, waardoor uw ramen écht schoon zijn.

Naast deze diensten zijn wij ook gespecialiseerd in vloerreiniging. Of het nu gaat om grote ruimtes, zoals een loods vloer, of een klein kantoor, we nemen alle hoeken van de ruimte mee! Met onze schrob- zuigmachine hebben wij de mogelijkheid om grote vlakten snel maar zorgvuldig schoon te maken. Onze boenmachine zorgt voor een schone vloer in kleinere ruimten.

Ook is tapijtreiniging een dienst die wij aanbieden. Met de uitstekende resultaten maken wij onze klanten erg blij en zorgen voor een goede band tussen ons schoonmaakbedrijf en de klant.

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn, kunt u gerust contact met ons opnemen zodat we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen!

Linkruil.org

Comments are closed.