Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Scooter rijbewijs halen?

Onlangs 16 jaar geworden? Dan heeft het waarschijnlijk al door je hoofd gespookt dat je kan beginnen met het behalen van je scooter rijbewijs. Wanneer je een rijbewijs hebt weten te behalen zal je pas echt merken hoe fijn het is om onafhankelijk de weg op te kunnen. Je kan dan zelf bepalen wanneer je ergens heengaat en hoe laat je weggaat. Daarnaast is het behalen van je scooter rijbewijs niet erg lastig. Wanneer je je theorie op zak hebt kun je binnen een dag al je praktijkexamen doen. Wij zorgen ervoor dat je met de juiste kennis en ervaringen naar het examen gaat.

 

Praktijk en theorie

Ben jij er klaar voor om je scooter rijbewijs te behalen? Neem dan nu contact op met een van onze instructeurs. Zij zullen een dag met je inplannen wanner het goed uitkomt om het praktijkgedeelte te leren en zullen ervoor zorgen dat je met vlag en wimpel zal slagen. Wanneer je de praktijk dag wilt inplannen moet je eerst wel je theorie-examen hebben behaald. Net als bij je auto rijbewijs heb je voor je scooter rijbewijs ook een theorie certificaat nodig voordat je kan beginnen met je praktijkexamen. Ook voor een cursus theorie kun je bij ons terecht. Wij verzorgen theorie dagen waarbij je kan aansluiten voor het leren van de stof. Omdat wij al jaren in het vak zitten, weten we precies wat er gevraagd zal worden op het examen. Zo kunnen wij jou helpen met het voorbereiden erop en ervoor zorgen dat je de stof van het examen extra goed leert.

 

 

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor je rijbewijs? Dat kan nu bij ons op de website. Hier vind je het aanmeldformulier voor alle verschillende rijbewijzen. Daarnaast kan je je ook telefonisch aanmelden. Bel hiervoor naar onze rijschool en dan naar de vestiging het dichts bij jou in de buurt.

Linkruil.org

Comments are closed.