Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

See by Chloé Eau Fraîche van Chloé symboliseert vrouwelijkheid

Het modehuis Chloé is in 1952 opgericht. De draagbare kleding van het merk bleek zeer succesvol te zijn. Later is zelfs Karl Lagerfeld bij Chloé terecht gekomen. Dankzij hem is Chloé ook parfums op de markt gaan brengen.

Dit jaar heeft het merk Chloé een nieuwe versie van het parfum See by Chloé op de markt gebracht. Het parfum See by Chloé Eau Fraîche is vanaf eind januari leverbaar en nu al te bestellen. Dit parfum is wat frisser dan haar voorganger. Dit komt onder meer door het frisse accent van het ingrediënt appelbloesem. Deze fruitige geur wordt afgewisseld met vleugjes jasmijn en waterhyacint. Hierdoor krijgt Chloé See by Chloé Eau Fraîche ook een bloemig karakter. Het parfum is tijdloos en laat een onvergetelijke indruk achter. Chloé Eau Fraîche van Chloé is speciaal ontwikkeld voor de moderne, jonge, onafhankelijke vrouw. De parfumeur van het parfum is Michel Almairac.

De warme, frisse tinten geven je het gevoel dat de lente weer in aantocht is. Heerlijk voor in het voorjaar, maar zeker ook de moeite waard in het najaar. De flacon van het parfum is gebaseerd op de flacon van haar voorganger See by Chloé. Het flesje van See by Chloé Eau Fraîche wordt geaccentueerd door de roze-kleurige bodem.

Linkruil.org

Comments are closed.