Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Service docksystemen | ROMASS Business is de specialist

Laadbruggen

Goed werkende docksystemen zijn belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Wanneer een laadbrug niet naar behoren functioneert, levert dit problemen op voor de toelevering of uitlevering van uw producten of voorraad. Bezuinig daarom niet op het goed onderhouden van uw laadbruggen.

Tijdig onderhoud voorkomt problemen

Veel voorkomende problemen met laadbruggen zijn te voorkomen door jaarlijks onderhoud uit te laten voeren door een gespecialiseerde deurenfirma. Zo biedt ROMASS Business verschillende onderhoudsprogramma’s aan. De onderhoudsovereenkomsten zullen altijd worden afgestemd op de individuele behoeftes van uw onderneming. U kiest simpelweg het servicepakket dat het best past bij de conditie, leeftijd, gebruiksintensiteit en gebruiksomgeving van uw laadsystemen. ROMASS Business biedt onderhoudspakketten aan voor alle types en merken hydraulische laadbruggen. Ook voor onderhoudscontracten ten behoeve van alle types en merken dockshelters kunt u bij ROMASS Business terecht.

Storingen kunnen snel verholpen worden

Uiteraard kan het gebeuren, dat ondanks het regelmatig uitgevoerde onderhoud, uw laadsysteem een defect heeft. Onze servicetechniekers staan voor u klaar om de storing zo snel mogelijk te verhelpen. Onze technici zijn snel ter plaatse en hebben de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij zich. Veruit de meeste laadbrugreparaties kunnen derhalve meteen ter plekke worden uitgevoerd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een snelle herstelling van de storing aan uw toegangssyteem. De continuïteit van uw bedrijf blijft gewaarborgd.

U kun uw verzoek tot reparatie 24 uur per dag, 7 dagen per week online regelen op onze website. Sterker nog, wanneer u in het bezit bent van een serviceovereenkomst, dan zal de technieker binnen 2 uur ter plaatse zijn. Zo zorgt ROMASS Business ervoor, dat uw firma zo min mogelijk hinder zal ondervinden van de storing.

Kijk op onze website www.business.romass.be voor meer informatie!

Linkruil.org

Comments are closed.