Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

SFP module | Maak het internet nog sneller en beter

Ontzettend veel dingen worden tegenwoordig geregeld via het internet. Bijna ieder bedrijf beweegt op het internet en het is dus ook belangrijk dat dit goed functioneert binnen een organisatie. Zeker nu het internet steeds sneller gaat, storen mensen zich steeds vaker als het internet dan ook maar even hapert. Een glasvezelkabel zorgt ervoor dat het internet snel is en blijft. Een SFP module kan hierbij helpen. Het is een onderdeel van de glasvezel verbinding. Het is een verbindstuk tussen de switch en de glasvezelkabel. Hierdoor kan de switch flexibeler werken. Wij helpen u graag verder de juiste module te kiezen en uw internet nóg beter te maken. We zorgen samen voor een betere connectie.

 

Welke SFP module heeft u nodig?

 

Het is afhankelijk van verschillende factoren welke SFP voor u geschikt is. We hebben de modules voor verschillende afstanden, snelheden en meerdere aansluitingen. De SFP is een verbindstuk tussen de switch en glasvezelverbinding. Het is dus afhankelijk van de glasvezelverbinding welke module bij u past. Ook de datasnelheid van de verbinding is bepalend.

Vervolgens is er voor de SFP module nog de keuze tussen de single-mode kabel en de multi-mode. Bij de single mode verbinding wordt maar 1 laserstraal door de glasvezel gestuurd door de kleine kern van de kabel. Hierdoor kunt u met deze kabel een grotere kabel overbruggen. Als u juist een kortere afstand wilt overbruggen, raden wij aan een multi-mode kabel aan te schaffen. De bandbreedte van deze kabel is weer groter. Het is dus afhankelijk van uw voorkeur en eisen welke module geschikt voor u is.

 

Contact

 

Wij helpen u graag verder omdat het soms erg ingewikkeld kan zijn een SFP module uit te kiezen. Onze medewerkers staan u graag te woord om het u verder uit te leggen. Op onze website vindt u onze contactgegevens en kan u ook ons assortiment bekijken. We gaan voor “the best way to connect”.

Linkruil.org

Comments are closed.