Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

SFP module, welke heb ik nodig?

Wanneer je een glasvezel internetverbinding hebt of er graag een wil maken, dan kan een SFP module hier prima een onderdeel van zijn. Deze module kan namelijk het verbindingsstuk zijn tussen de switch en de glasvezelkabel. Het voordeel van de module is dat de switch flexibel kan worden ingezet in het vervolg. Je kan een van de modules aanschaffen voor verschillende afstanden. Daarom is het belangrijk om van te voren te bedenken waarvoor je de module nodig heb. Is dit bijvoorbeeld omdat je een grote afstand moet overbruggen of omdat er veel mensen tegelijk op het internet dienen te zijn. Maar zo zijn er ook verschillende modules voor de diverse afstanden die je misschien dient te overbruggen. Ook is het belangrijk om potentiele groei van de organisatie mee te nemen in je besluit over de SFP module.

 

Welke SFP module heb ik nodig?

Welke module je nu precies nodig hebt hangt van een aantal factoren af. Zo is het belangrijk om te weten welke afstand je moet overbruggen. Maar daarnaast is het ook belangrijk dat je weet welk type glasvezelverbinding je hebt. Ook de datasnelheid van je verbinding is een factor die invloed heeft op het soort module dat je nodig hebt. Als je hier niet zoveel verstand van hebt, kan je ook een van onze monteurs langs laten komen om het te achterhalen. Zij zullen vervolgens een advies geven over welke module het beste past bij jouw verbinding, zodat je meteen weet welke je dient aan te schaffen.

 

Bestel nu je artikelen

Wil je zo snel mogelijk jouw SFP module aanschaffen en installeren? Bestel hem dan snel bij ons in de webshop. Hier vind je tevens alle producten die je nodig kan hebben met het maken van een glasvezel verbinding. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor artikelen omtrent telecom!

Linkruil.org

Comments are closed.