Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Siereenden: een mooie aanvulling op het terrein met vogels!

Huisdieren, veel mensen hebben wel één van de vele soorten. Poezen, honden en konijnen komen veel voor. Toch hoor je ook soms mensen met huisdieren waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. Slangen of andere minder voorkomende huisdieren. Siereenden zijn ook huisdieren die niet zo veel mensen hebben. Toch zijn ze gezellig, levendig en ideaal in de verzorging. Het is belangrijk dat siereenden in groepen worden gehouden, in plaats van alleen. Siereenden zijn namelijk sociale dieren en hebben daarom andere vogelsoorten om hun heen nodig. Het leuke aan de siereenden is dat zij beter met allerlei eenden soorten gehouden kunnen worden in plaats van met maar één soort. Zo heb je uiteindelijk een levendig terrein of stuk grond met allerlei verschillende vogels. Als dat niet leuk is om naar te kijken?

 

$_83

De huisvesting van deze prachtige eenden

Zoals de meeste mensen al weten is het voor siereenden belangrijk dat zij water hebben bijvoorbeeld een stuk sloot dat is afgesloten of een vijver. Dit water hebben zij nodig om in te zwemmen maar nog belangrijker om hun veren in schoon te maken en eten in te zoeken. Een goede tip waar veel mensen niet vanaf weten is dat het slim is om goudvissen in de vijver te plaatsen. De goudvissen eten namelijk de uitwerpselen van de eenden en zo blijft het water mooi schoon. Natuurlijk kun je dit ook creëren met een filter.

Het is natuurlijk fijn als de plaats van de eenden er netjes uit ziet. Daarom wordt het aangeraden om grind aan de rand van het water te leggen zodat eenden geen zand en aarde meenemen als zij het water in gaan.

 

Dierenhandel Hoogendoorn

Er zijn verschillende soorten eenden en vogels, weet je nog niet helemaal wat leuk is voor bij jou op het terrein of het stuk land? Kom dan gerust eens lang om alle dieren te bewonderen. Ook is het altijd mogelijk om contact op te nemen wanneer je vragen hebt.

Linkruil.org

Comments are closed.