Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Slagbomen aanschaffen

Een slagboom is in sommige gevallen nodig. Bijvoorbeeld voor een goede beheersing van de toegang. Slagbomen zijn te koop, maar je kunt deze evengoed huren. Meestal is het plug and play. Dus wanneer je op zoek bent naar goede slagbomen op een drukke logistieke locatie, dan zijn er voldoende opties. Mobiele slagbomen hebben een standaard elektrische bediening. De arm van de boom kan variƫren van circa 6 meter tot 9 meter. Dit is uiteraard afhankelijk van de aanbieder en de mogelijkheden. Het plaatsen van de mobiele slagboom kan ook altijd worden gedaan door de aanbieder. De slagboom wordt doorgaans gemonteerd op een vloerplaat van beton.

Toegangscontrole flexibel maken

Op sommige plaatsen is een flexibele oplossing noodzakelijk, omdat er veel verkeer is. Mobiele slagbomen voor openingen tot 6 meter zijn dan een goede oplossing. Deze mobiele slagbomen zijn te bedienen met een drukknop, maar kunnen ook een GSM module krijgen. Mocht er spanningsuitval ontstaan, dan bestaat de mogelijkheid om dit handmatig te managen. Vaak is de levering ook gebruiksklaar.

Meestal voorkomt infrarood dat de boom automatisch naar beneden gaat. Bijvoorbeeld wanneer er een voertuig onder de slagboom staat. Dan is het natuurlijk niet de bedoeling dat deze telkens automatisch naar beneden gaat. De boom heeft bij een mobiele slagboom meestal ook een ingebouwde sluitbeveiliging. De slagboom zal dan stoppen wanneer de boom te maken krijgt met weerstand. Kijk op het internet naar diverse aanbieders van mobiele slagbomen. Er zijn diverse bedrijven die slagbomen zowel verhuren als verkopen.

Linkruil.org

Comments are closed.