Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Slagboom & Slagbomen

Voor slagbomen in alle vormen en maten, en van de beste kwaliteit gaat u naar Blankestijn Beveiliging. We zitten al twintig jaar in vak en kunnen u informeren over alle mogelijkheden.

Blankestijn Beveiliging voor alle type slagbomen

Slagbomen zijn verkrijgbaar in twee varianten: geautomatiseerde en handbediend. Als u grote terreinen moet beveiliging is een geautomatiseerde slagboom natuurlijk het prettigst om mee te werken. Geautomatiseerde slagbomen zijn verkrijgbaar met verschillende features zoals kentekencamera’s, lange afstandslezers of kaartlezers. Bij kleinere terreinen volstaan handbediende slagbomen in de meeste gevallen.

Voor welke type u kiest, Blankestijn Beveiliging levert slagbomen in verschillende formaten en kleuren. Zo zorgen we ervoor dat de slagboom niet alleen in de desbetreffende doorgang past, maar ook bij het uiterlijk van uw terrein.

Wij bieden service, zowel voor als na aanschaf van uw slagboom

We ondervinden veel concurrentie in de slagbomen- en beveiligingsbranche. Toch blijven we ons onderscheiden met onze jarenlange ervaring. Blankestijn Beveiliging zit namelijk al twintig jaar in het vak. De afgelopen vijf jaar hebben we 20.000 leveringen gedaan aan zo’n 6000 klanten. We hebben dan ook zeker verstand van zaken! Dit zit ‘m overigens niet alleen in ervaring, maar ook in kennis. Onze medewerkers nemen regelmatig deel aan verschillende cursussen, zodat het hele team op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.
We bieden de nodige service, zowel voor als na aanschaf van uw slagboom. We zijn dag en nacht bereikbaar om eventuele problemen direct te verhelpen. Wilt u meer weten over onze producten en service? U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Linkruil.org

Comments are closed.