Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Slechte zomer? Begin een hobby!

In Nederland moet je altijd maar afwachten met het weer. Ook in de zomer. Werd er een half jaar geleden nog een horrorwinter voorspeld, nu zouden we drie hittegolven krijgen. Ik moet het nog zien. Het zou ook zomaar kunnen dat we de deur niet uit kunnen vanwege de plensbuien. En dan duurt de zomer lang. Of toch niet?

Als de muren op je afkomen en je de hele bibliotheek al drie keer uit hebt, wat dan? Een leuke hobby biedt uitkomst! Wist je dat er een hele wereld achter stoffen, knopen en andere frutsels zit? Quilten is helemaal hot. Stofjes aan elkaar naaien en daar houten knoopjes en andere versiesels op maken. Het klinkt suf maar je moest eens weten.

Het leuke aan een hobby is dat je altijd iets te doen hebt. Vallen de mussen van het dak? Jij zit lekker met de waaier aan in de hobbykamer. Vriest het dat het kraakt? De kachel aan en lekker hobbyen met een kopje thee erbij. Weer of geen weer.

Om de zomer goed af te sluiten en de winter door te komen vind de Open European Quilt Championships 2014 dit jaar voor de 8ste keer plaats in het Koningshof in Veldhoven. Donderdag 23 tot en met zondag 26 oktober zal conferentiecentrum Koningshof haar deuren openen voor quilt liefhebbers van over de hele wereld. Het quiltkampioenschap heeft dit jaar als thema “oude meesters”. Maar naast het kampioenschap zullen er diverse workshops en lezingen gegeven worden. Daarnaast zult u op de beurs alles kunnen kopen voor uw quilt en patchwork hobby. Dus kom naar Veldhoven en kom ook de winter weer door.

 

Linkruil.org

Comments are closed.