Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Slenderman Game

slenderman-gameHet inmiddels populaire spel genaamd Slender – The Eight Pages is een leuke toevoeging geworden voor de al bestaande horror games.

Het spel gaat over de Slenderman, een mytisch figuur met hele lange armen, een hoofd zonder gezichtskenmerken en een verder slungelig lang figuur. In het spel speel je een jong meisje dat is verdwaald in een groot bos. Je hebt een zaklamp bij je zodat je enigszins nog wat kan zien, maar verder is het er helemaal donker.

Het doel van het spel is om in het bos op zoek te gaan naar verschillende pagina’s (8 stuks). Je vind deze pagina’s op verschillende plekken in het bos. Zo is er een groot ’toilet-achtig’ gebouw, staan er diverse tankers op een open veld en kom je ook verschillende verlaten huisjes en wagens tegen. Zodra je de acht pagina’s hebt verzameld kun je het bos uit lopen. Maar omdat de Slenderman je op de voeten zit is dit niet erg gemakkelijk. Bij elke pagina die je vind komt de Slenderman dichter bij je in de buurt. Het is zelf zo eng omdat hij ook om elke hoek ineens tevoorschijn kan komen.

Naast de originele versie zijn er ook verschillende mods en andere mappen voor het spel beschikbaar. Je kunt je dus uren lang vermaken.

Wil je dit spel ook spelen? De game is gratis te downloaden op Slenderman.nl

Veel plezier en succes!

Linkruil.org

Comments are closed.