Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Sloopauto

Sloopauto
Wanneer je een auto hebt dat niet meer naar behoren functioneert, dan wil je daar het liefste zo snel mogelijk vanaf. Maar hoe doe je zoiets en wat komt daar allemaal bij kijken? Er zijn autosloperijen die je voorzien van informatie en waar je terecht kunt. Maar er is nu ook een autosloperij dat jouw sloopauto gratis komt afhalen met nog veel extra voordelen, lees hieronder hoe het in zijn werk gaat.

Autosloopnederland is een autosloopbedrijf dat is gespecialiseerd in het ontmantelen en uiteindelijk slopen van sloopauto’s. Een sloopauto is gedefinieerd als een voertuig dat niet meer op de openbare weg kan.
Dit autosloopbedrijf komt jouw voertuig vanaf locatie halen, staat hij bijvoorbeeld op het station? Dan is het mogelijk dat zij hem vanaf die plek ophalen!

Wist je dat een sloopauto tevens nog steeds geld waard is? Door het ontmantelen van de sloopauto komt het autosloperij bedrijf nog waardevolle onderdelen tegen. Zowel onder de motorkap als binnenin het voertuig zijn er altijd wel accessoires en onderdelen te hergebruiken. AutosloopNederland is de minste niet en vergoedt in de meeste gevallen de sloopauto dan ook met een eerlijke prijs.

Het ontmantelen van de sloopauto doet Autosloopnederland overigens op een milieuvriendelijke manier. Daarnaast is het recyclen van zoveel mogelijk materiaal natuurlijk altijd goed voor de natuur!

Ben je bang voor de administratie die erbij komt kijken? Wees gerust, ook hier heeft Autosloopnederland allang over nagedacht. AutosloopNederland zorgt voor alle papieren afhandeling. Zodra jouw sloopauto wordt opgehaald zorgt het sloopbedrijf voor de afhandeling bij het RDW en je krijgt netjes als papieren in handen.

Linkruil.org

Comments are closed.