Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Smaken van een e-sigaret

Elektronisch roken is sinds de uitvinding van de e-sigaret enorm populair geworden onder het grote publiek. Het wordt in principe gebruikt om rokers op een veilige manier van hun verslaving af te helpen, maar veel mensen gebruiken het ook als vervanger van de gewone sigaret. Elektronisch roken is namelijk goedkoper, veiliger en biedt een ruime keuze aan smaken. Maar uit welke smaken vloeistof kun je nu precies kiezen?

 

Bij gewone sigaretten is er weinig keuze in smaak. Ieder merk verschilt wel een beetje van smaak, maar echt heel groot zijn de verschillen niet. In vergelijking met gewone sigaretten, is het smaakaanbod van de e-sigaret echt ongekend. Er zijn zo veel smaken op de markt, dat jij er zelf een kunt kiezen die je het lekkerst vindt.

 

Eerst staan we even stil bij de vulling van de e-sigaret. Liquid, e-liquid en dampvloeistof zijn verschillende namen voor hetzelfde goedje: de vloeistofvulling van de e- sigaret. De vloeistof wordt verdampt tijdens het elektronisch roken, en zorgt voor de smaaksensatie én het echte rokersgevoel. De vulling bestaat uit drie à vier basisbestandsdelen: propylene glycol, aroma, water en desgewenst nicotine.

 

Het aroma is de stof die smaak geeft aan de vloeistofvulling. Er zijn allerlei smaken beschikbaar voor de e-sigaret, van de ‘gewone’ tabakssmaak tot fruit of chocolade. Het totale aantal smaken is echt teveel om op te noemen, verzin een smaak en je kunt er een vloeistofvulling van kopen. Het belangrijkste aan de vloeistofvulling is dat het product veilig is en aan de opgestelde eisen of keurmerken voldoet. Zorg er dus voor dat je een e-sigaret of vloeistofvulling altijd in een betrouwbare winkel of online shop koopt.

 

Linkruil.org

Comments are closed.