Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Snel meer informatie over knieklachten door MRI scan knie

Al enkele weken loop ik rond met het gevoel alsof er iets niet helemaal goed zit in mijn knie, vooral wanneer ik lange tijd loop heb ik veel last van knieklachten. Omdat ik graag snel duidelijkheid wilde hebben over deze klachten nam ik contact op met Prescan. Zij bieden de mogelijkheid aan om je knie te onderzoek doormiddel van een MRI scan knie. Je kunt snel terecht voor een onderzoek van de knie.

MRI scan knie ondergaan

De oorzaak van kniepijn kan veel verschillende oorzaken hebben, de pijn kan bijvoorbeeld zijn ontstaan door een harde klap op de knie, of door een verrekening of verdraaiing. Het MRI scan knie onderzoek kan duidelijkheid geven over knieklachten zoals bijvoorbeeld:

  • Pijn hebben in de knieholte.
  • Pijn in de knie wanneer je deze buigt.
  • Pijn in de knie wanneer deze aan het rusten is.

Wanneer je de knie wilt laten onderzoeken kan je vaak terecht binnen enkele dag voor een onderzoek. Na het onderzoek ontvang je ook gelijk een CD, op deze CD staan de beelden die tijdens het MRI-onderzoek zijn gemaakt.

Het voordeel van een MRI scan knie bij Prescan

Wanneer je graag snel duidelijkheid wil hebben over je klachten kan het verstandig zijn om het MRI scan onderzoek te laten uitvoeren bij Prescan. Zelf heb ik ook hiervoor gekozen, morgen ben ik namelijk aan de beurt om het onderzoek te ondergaan van mijn knie. Ik ben zelf erg zenuwachtig voor de uitkomst van het onderzoek. Ik ben erg blij dat na het onderzoek een mogelijkheid is om zelf de radioloog te contacten, hij beoordeelt namelijk de beelden. Direct na het onderzoek zal je al de uitslag van het onderzoek te horen krijgen. Nog eventjes twee dagen wachten voordat ik ook duidelijkheid over mijn knieklachten!

Linkruil.org

Comments are closed.