Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Solinas Benelux introduceert de Bulk Diesel Multi-Skid (BDS2)

Door verbrandingsmotoren vanaf categorie 4 en het ultra lage zwavel diesel, zijn in service en onderhoudsprogramma’s de bulk brandstof kwaliteit en reinheid erg kritische factoren geworden. Na de ontwikkeling van een brede lijn van inline diesel filtratie producten, is er nu ook een oplossing voor de grotere hoeveelheden bulkdiesel.

Problemen zijn grotere vuildeeltjes, roest, water en voornamelijk deBDS2 hoeveelheid diesel. Door water ontstaat roest en bacteriegroei. De drie verschillende filterhuizen van de Bulk Diesel Multi-Skid maken het mogelijk dat er een maximale flow behaald kan worden van 530 liter per minuut. De drie filterhuizen bevatten twee QCF Coalessing filters en één QL15 filter. De coalessing filters scheiden brandstof en vrij-water in Ultra-zwavelvrije diesel (ULSD) en biodiesel in een enkele doorgang. De QL15 filter zorgt ervoor dat naast het water ook de minuscule vuildeeltjes worden verwijderd.

Over Solinas Benelux B.V.

Voor filtratie en onderhoud van diesel, oliën en vetten voert Solinas Benelux, veel kwaliteitsverbeteringen door bij zijn klanten. Mede door samenwerking, service en ervaring van zijn Lubrication monteurs, gecombineerd met gespecialiseerde vakkennis van de exclusieve vertegenwoordigingen van NORIA, Schroeder Industries Filtration, Kleenoil Filtration en Kleentek Electrostatic Filtration. Solinas Benelux levert Best Products with Best Practice Services.’

Meer informatie op www.solinas.nl of neem contact via mail: solinas@solinas.nl of telefoon: 0297-522552

Linkruil.org

Comments are closed.