Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Sollicitatiebrief Engels is makkelijker dan je denkt!

Sollicitatiebrief Engels schrijven voor zowel beginners als gevorderden

Heb jij de perfecte vacature gevonden? Echter ze willen graag een brief hebben in het Engels, of het nu om een motivatiebrief of sollicitatiebrief gaat het is en blijft moeilijk. Je moet jezelf namelijk gaan verkopen in een andere taal, die waarschijnlijk niet je moedertaal is. Natuurlijk heb jij vroeger Engels op school gehad en kun je je redelijk goed uitdrukken in het Engels, echter een officiƫle brief schrijven is wel andere koek.

Waarom is een sollicitatiebrief Engels anders dan een sollicitatiebrief in het Nederlands?

Een sollicitatiebrief Engels is qua grammatica totaal anders dan de Nederlandse brief, ook de opbouw is anders en de indeling van de brief is in veel opzichten verschillend. Zo is onder ander de aanhef en de afsluiting in het Engels heel anders als in het Nederlandse, maar ook de opbouw is in het Engels gewoon totaal anders en er zijn allerlei technieken waarmee jij je kunt onderscheiden van andere brieven.
Gelukkig is er een handige website in het leven geroepen die heel duidelijk laat zien hoe je nu een goede Engelse sollicitatiebrief schrijft. Op sollicitatiebriefengels.nl kun je een boek downloaden waarin je hand in hand wordt meegenomen om de perfecte brief te schrijven waarmee jij waarschijnlijk een nieuwe toekomst tegemoet gaat.

Hoe kan ik die perfecte Engelse sollicitatie doen?

Via mijn website wil ik je hand in hand meenemen om te komen tot een goede Engelse sollicitiebrief. Ik ga beginnen om je een duidelijk uitleg te geven in welke opzichten de brief echt anders is, ik geef je tips en technieken waarmee je je kunt onderscheiden ten opzichte van andere en ik heb vele voorbeelden die ik je laat zien waarmee ook jij heel veel succes zal boeken. Deze voorbeelden zijn niet de standaard voorbeelden, maar bewezen brieven die succes hebben gehad bij grote multinationals. Hopelijk zie je het allemaal nog zitten, want een sollicitatiebrief Engels is helemaal zo moeilijk nog niet, uiteraard moet je wel de juiste handvaten hebben.

Linkruil.org

Comments are closed.