Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Soorten Castrol olie

Ben je op zoek naar de beste motorolie, dan wordt Castrol olie al snel genoemd. Het merk is constant aan het innoveren en maakt motoroliën van hoge kwaliteit. De meeste nieuwe auto’s hebben een synthetische olie nodig met lage viscositeit, die sterk genoeg is om de motor te beschermen wanneer de motor warm wordt. Een van de meest gekozen motoroliën van het merk is Castrol Edge 5w30. Met deze dunne motorolie start de motor ook bij koude temperaturen en wordt de motor 2 jaar lang of zo’n 30.000 kilometer beschermd tegen warmte en wrijving. Om aan alle eisen van autofabrikanten te voldoen, worden de synthetische oliën van het merk constant verbeterd.

Semisynthetisch of volledig synthetisch?

Heb je een nieuwe auto, dan is de kans groot dat jouw autofabrikant een volledig synthetische motorolie aanraadt. Wil je er zeker van zijn dat je bij eventuele problemen recht hebt op garantie, dan is het verstandig altijd de aanbevolen motorolie te gebruiken. Veel fabrikanten, zoals Volkswagen, Jaguar, Audi en Land Rover adviseren hun klanten te kiezen voor volledig synthetische Castrol olie. Castrol werkt elke dag samen met verschillende automerken, zodat de olie optimaal werkt voor nieuwe motoren en hoge toerentallen. Kies je voor een volledig synthetische motorolie, dan blijft de motor beter preseteren bij hoge temperaturen en hoeft de olie minder vaak vervangen te worden. Semisynthetische olie is een mix tussen synthetische olie en minerale olie. Deze olie is een stuk voordeliger dan volledig synthetische olie. Door het combineren van synthetische en minerale olie, heb je goede bescherming én een voordelige prijs.

De beste keuze voor jouw auto

Motorolie vervangen is een simpel klusje. Eigenlijk is het uitkiezen van de juiste olie het meest essentiële onderdeel. Verschillende merken testen hun olie uitvoerig en bekijken samen met autofabrikanten wat hun motoren nodig hebben. Ga je zelf aan de slag met motorolie, laat je dan adviseren door de fabrikant en bespaar niet te veel op de olie. Geef jouw motor en auto een langere levensduur en betrouwbaarheid door te investeren in de beste motorolie.

Linkruil.org

Comments are closed.